![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 22:31 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי דוקי לא ממש הספיקו לדבר איתנו על מישורים וזה אז אני לא ממש יודעת מה אני עושה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב טוב אם את אומרת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לההה כבר לא מבינים אנשים בימינו מה זה פה ![]() -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 22:32 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אה מה זה אמור להיות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מה
למה אני מתבלבלת בין ליאור לסופי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא פה
-------------------- עומר
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צוחקים איתך פלגון -------------------- אלה אחת
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ אוקי? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 22:33 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לההההההה באמת? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||
בעצם אני כן -------------------- עומר
|||||
|
|
||||||||
יש! ואני לא צריכה להיות כאן! (אה, פתח לי את המחשב סופסוף!) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
כדאי לי לקחת ביסלי? -------------------- עומר
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 22:34 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
לההההה ![]() -------------------- אלה אחת
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 22:34 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן שטח זה מישור טוב נזכרתי צריך נקודת התחלה ושני כיוונים, כלומר שני וקטורים נניח שנקודת ההתחלה היא (3,2,1) (בכיוון טוב כי העתקתי מההתחלה) אז עושים את זה + הוקטור הראשון (עם t לפניו) + הוקטור השני (עם s) לפניו וזהו בגדול הקטע שזו הצגה אחת ויש עוד הצגה אבל לא נראה לי אתם צריכים להמיר -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 22:35 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משטח כאילו, לא שטח
אבל הבנת? -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |