![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 11:16 AM
|
||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הוא מביא לי את זה פתאום?? למדתי את זה בכיתה ז תחילת כיתה ז מי זוכר שנתיים לא שמעתי את המילים האלו בכלל רחלי - כן, למדתי את זה בכיתה ז אבל עכשיו זה בהוכחות ובחפיפות וואי גם לא חפפתי משולשים איזה חצי שנה אבל את זה אני אוהבת והוכחות בכלל -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 11:16 AM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראלי זה נחתך באמצע פרק שבע תשלחי פשוט עוד ינשוף עם פרק שבע מההתחלה והשאר? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 11:17 AM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל השתבשש עם הקודיםם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 11:17 AM
|
||||||||
עכשיו יהיו הרבה כאלה כאילו הרבה גיאומטריה ובי' אנליטית זבללל -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 11:18 AM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירה - לאא אל תפחידי אותי
תני לי קודם להבין מה רוצים ממני חחחחח -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
מה המשימה? ומה את לומדת כרגע? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 11:19 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כרגע אני מנסה לנסח אבל יוצא לי זוועה -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פפ אנליטית זה קל גאומטריה זה סיוט בלעע תאלס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
ילד פויה תפתח לי רגע את האשכול, אני אעתיק את זה וזהו פף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה הקישור המגניב הזה בחתימה שלי?
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
אה הוכחות נו זה איפשהו בספר אתעסק עם זה מאוחר יותר כנראה משולש ישר זויות ואיך להוכיח אותו תכלס ופתאום הוא הוסיף גם קווים מקבילים באיזה סעיף ועוד משהו שיהיה במבחן עוד שבוע וככה סיים את השיעור חחח -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
יו חנה בואי נעשה דאבל כזה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 11:20 AM
|
||||||||||||
אנליטית זה זבל אני אוהבת גיאומטריה אבל אנליטית זה פשוט- שילוב של זבל -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |