![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2020, 19:49 PM
|
||
![]() You are about to recieve a LOGICAL ASS KICKING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
☆שם+כינוי: סוניה, Fangirlism
☆ארץ: סין ☆אגדה: ערפד זומבי מקפץ (Jiangshi), גופה שחזרה לחיים בדרך לא דרך. הגופה נוקשה ולכן היא לא יכולה ללכת, רק לקפץ ממקום למקום. צבע עורה לבן ירוק ויש לה על המצח טליסמן מנייר. הם הורגים אנשים ושותים את דמם כדי לשאוב את אנרגיית החיים שלהם ☆עולם: כדור הארץ, יצורים פנטסטים קיימים בסתר ☆רקע: אתם חבורת ערפדים רגילים אשר גרים יחד. אתם שומרים על החוק: אתם לא הורגים את בני האדם שאתם שותים מהם. אבל כגופות ריקות מדם מופיעות העיר נכנסת לפאניקה וסוד העל טבעי מאיים להתגלות ואף גרוע יותר: מועצת העל טבעי חושדת בכם וגזר הדין הוא מוות! האם תצליחו לעצור את הרציחות ולהוכיח את חפותכם? ☆נקודות חשובות: -חקירת משטרה אנושית -חקירת מועצת העל טבעי ☆הערות/בעיות/שאלות/תלונות/זה ממש כיף: הודעה זו נערכה ע"י Fangirlism ב Oct 21 2020, 22:50 PM -------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:00 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוניה, מדינתך היא סין.
-------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 15:16 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
☆שם+כינוי:רינג, רינג
☆ארץ: יוון ☆אגדה: בתחילת העולם היה רק את אוראנוס וגאיה שילדו ילדים שקראו להם הטיטאנים, אבל אוראנוס היה שתלטן ורצה הכל לעצמו בלי לתת כלום לילדים שלו, אז בלילה הילדים שלו תפסו אותו וקצצו אותו לאלפי חתיכות במגל שלו, האמא גאיה הלכה לישון ובזמן הזה התחנה עוד פעם עם טרטרוס והולידה המון ילדים מפלצות, למשל הענקים, נחזור לטיטאנים, הטיטאן קרונוס היה הכי בכיר מבין הטיטאנים והוא רצה להרוג את כל הילדים האלים, אז אשתו שאהבה את הילדים שלה נתנה לו שיקוי והבריחה ילד אחד לילד קראו: זאוס, הטיטאן אכל את שאר הילדים וחשב שניצח, אבל אחרי כמה שנים זאוס חזר, הרדים אותו ושיחרר את כל האחים שלו מהבטן של הטיטאן שנשארו בחיים כל הזמן כי הם בני אלמוות, הטיטאן קלט מה קרה, אבל לפני שהספיק לעשות משהו הילדים שלו תפסו אותו, קצצו אותו לחתיכות, (ממש כמו שהם עשו לאבא שלהם) וזרקו אותו לטרטרוס (בעלה השני של גאיה), יש עוד המון סוגי מפלצות, למשל מדוזה: אל אחד היה עם אישה רגילה במקדש של אלה אחרת, האלה תפסה אותם וכעסה והפכה את האישה למפלצת אישה עם שיערות נחש שהופכת לאבן כל מי שמסתכל עליה, עוד סיפור עם האלה הזו, האלה הזו היא טובה מאוד מאוד בסריגה והופצה שמועה שיש מישהי שטובה יותר ממנה, אז היא באה להתחרות מולה (היא באה אליה בהתחלה מחופשת והאישה התרברבה אז היא העמידה אותה לאתגר), כשנגמר הזמן ראו שהאישה ניצחה אז האלה כעסה והפכה את האישה לעכביש כדי שאף אחד לא יוכל לראות את היצירות שלה, יש עוד המון אגדות אבל אני טיפה חופר פה. ☆עולם: העולם הוא עולמם של האלים, המפלצות והגיבורים בהם הגיבורים מנסים להרוג את המפלצות (כמו הרקולס), והאלים יושבים להם בנחת ושולטים מלמעלה. ☆רקע: העולם נוצר בידי גאיה ואוראנוס שנמאס להם מעולם בני האדם, לכן הם השתמשו ביכולות האוויר והאדמה שלהם (הם יצורי אוויר ואדמה) כדי ליצור עולם חדש משלהם, הם לא צריכים לשתות כי הם לא צמאים, אז זה שאין מים לא מפריע להם, אם אתם בני אדם שנכנסים איכשהו אתם תמותו כנראה מהר מאוד בעולם שאין בו מים. ☆נקודות חשובות: קשה מאוד להתנווט בעולם הזה, הוא מאוד מתעתע, אין בו את המושג מפה, לכן צריך לזכור הכל עם הראש, נמצאות בעולם המון מערות סודיות שבהן יש פריטים קסומים שיכולים לעזור לך לשרוד בעולם (כמו נקטר, אמברוסיה, כלי נשק מיוחדים, נעליים מכונפות ועוד) [B]דמויות:[B] יהיו 15 דמויות, 5 אלים, 5 גיבורים ו-5 מפלצות, המטרה של הגיבורים היא לכלוא את המפלצות, המטרה של המפלצות היא להרוג את הגיבורים, והמטרה של האלים היא לשלוט מלמעלה ולעשות מה שבא לך שלא יהרוס לשום צד (אפשר להשתמש רק בכוח שלך), את הגיבורים והמפלצות ממציאים, את האלים בוחרים אל מתוך האולימפיים (למשל זאוס, ארטמיס, דיוניסוס) ויכולים להשתמש רק בכוח של האל הנבחר. [/B][/COLOR][/COLOR]☆הערות/בעיות/שאלות/תלונות/זה ממש כיף:[/b]מקווה שתיקנתי טוב -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 15:25 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רינג, יצאה לך יוון.
-------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 17:39 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד לכל המשתתפים! תגמול ישלח בקרוב.
ננעל (: -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |