![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 22 2021, 11:52 AM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
תחשבו כאילו יש פה אשכול הרשמההה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2021, 02:34 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תחשוב כאילו יש פה משפחה מגניבה ותוססת.
![]() ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2021, 02:46 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם היה פה ממש נחמד
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2021, 04:01 AM
|
||
ומה קרה פתאום? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2021, 04:40 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתאום
עבר זמננו יו מתי הצטרפתי כאילו מתי בדיוק שנייה. אוקי מ ה 12 באפריל ![]() אה וגם יש לאשכול הזה חצי שנה עכשיו הודעה זו נערכה ע"י מי צריך בכלל כינוי ב Apr 18 2021, 04:44 AM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2021, 17:30 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Apr 21 2021, 17:31 PM
|
||
שם+כינוי: עידו, סקוט משהו אין לי כוח לכתוב כמה אני אשתתף: כמה שאני רוצה הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: -------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2021, 17:32 PM
|
||
וואי היי
|
|
פורסם ב: Apr 23 2021, 06:43 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:נטע-מיס פגרין
כמה אני אשתתף:לחפור זאת המומחיות שלי הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 14:36 PM
|
||
שלום
לא פעיל כאן אימלה -------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 12:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתגעגעת לימים שהיה כאן פעיל:(
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 23:34 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אע כן
כמה אחורה אבל היה גם עד אוקטובר כזה בערך תכלס באוקטובר היה כאן יותר פעיל מחצי שנה קודם אבל זה כזה פחות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2021, 14:37 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יונתן
כמה אני אשתתף: 100% הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2021, 19:34 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: תרול+הרנב כמה אני אשתתף:לו הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 11:45 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר רושם אתכם וזה
עריכה: כולכם רשומים (כל מי שעד עמו 78 מעבר לזה לא טרחתי להסתכל תודיעו אם פספסתי מישהו) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |