![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 19:51 PM
|
||||||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה סבבה אני אזכור את זה אם יצא לי לפגוש אחד -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 19:52 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תשמידי גארד -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 19:53 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חכה אני אכתוב לי את זה. שלא אתבלבל חס ושלום. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 19:53 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה מה הולך? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 19:54 PM
|
||||||
למען האמת, אם תנסי להרוג אותם סביר להניח שהם יהרגו אותך קודם -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 19:54 PM
|
||||||||
יויפי לך! אמממ עדיין מנסה להדחיק את הראיון המלחיץ שהיה לי היום בצהריים ועשיתי לעצמי בושות. חוץ מזה סבבה נראה לי. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 19:56 PM
|
||||||||||
אבל איחלתי לך בהצלחעוצלי! ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 19:57 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה ראיון? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
חה! שינסו...
דבר ראשון איחלתי לי רק בהצלחה, אולי בגלל זה... וחוץ מזה, זה שהוצאתי הגה מפי זה כבר משהו, אז זה שבלבלתי את השכל זה לא הכי הכי נורא. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 19:58 PM
|
||||||||||||
יש להם מגוון דרכים, אבל אני לא רוצה לספיילר... -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 19:59 PM
|
||||||||||||
בתיכון החדש ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 20:01 PM
|
||||||||||||||
ואוו איך היה? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 20:03 PM
|
||
גיליתי עכשיו משהו מדהיל
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 20:03 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי מבקש לברווז פה מישהו
אבללללל... טוב אני אשתוק ביי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |