![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 73 74 [75] 76 77 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 13:21 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעל שרה
כמה אני אשתתף: יחסית הרבה אבל בעיקר בימי שישי (שבוע הבא לא כי חודש ארגון הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: עדיין אפשר בכלל להרשם? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2022, 00:52 AM
|
||
כל הנובעלך שהחליטו להצטרף למשפחה שלי על דעת עצמם (ליאו לאאא, אין טעם לצרף חדשים כשעקרונות המשפחה הולכים לאבדון בזמן שבני המשפחה דועכים לאיטם כמו אל מותם..), שיושבים ומנסים, ללא הצלחה יתרה, להחיות משפחה לא להם...
עופו לי מהעיניים!!!! ובנימה אופטימית זו, מישהו רלוונטי עוד קיים בכלל? לא, כמו שחשבתי, תכלס די כולם בכללי לא רלוונטים כבר אז... נ.ב. לכל הנובים שהולכים (לא) לקחת אישית את מה שכתוב כאן, תתרגלו, אלה החיים, שמחתי לתת שירות...!! וואי, תודו שאני מקסימה לפעמים, באמת, לא הכרתי את עצמי ככה..! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2022, 13:32 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה אחלה נשף!
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2022, 10:59 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:נגה, ריבנקלו1234 כמה אני אשתתף:100%, אתם לא תדעו מאיפה זה בא לכם.ן הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: פיתה עם חומוס!!!! -------------------- שלום שלום.
מי שזוכר אותי, אם יש רוח חייה באתר הזה (ולא כולל רוחות רפאים, כן? אני רואה אותך מירטל!) אני נגה, אני מושלמת, ואני אוהבת לראות אנימה. איזה מין אנימה? שמחה ששאלתם!!! האנטר x האנטר אקדמיית הגיבורים שלי. סגנון כזה (כמובן שיש עוד, כע?) ומי שראה את האנימות האלה ולא מאוהב בקילואה ושוטו. ובכןןןןן לא רוצה לצאת קצ'אן, אבל... תמותווווווווווו!!!!!!! סתם צוחקת (am i?) ביוששששש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2022, 12:57 PM
|
||
תעירי כאן קצתתתת
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2022, 07:00 AM
|
||||
אז כן, אנשים רלוונטיים אינם... מוצאת את עצמי מתכתבת עם עצמי בשעות שאדם שפוי לא אמור להיות ער בהם. הגיוני סך הכל, לא?! ותודות לפרוזי שהחזיר אותי לכאן, כן, עד עכשיו אני מעלה נוביזם יש. המצב נואש. -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 20 2022, 23:23 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:נגה, ריבנקלו1234 כמה אני אשתתף:הרבההההה הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב:מוות -------------------- שלום שלום.
מי שזוכר אותי, אם יש רוח חייה באתר הזה (ולא כולל רוחות רפאים, כן? אני רואה אותך מירטל!) אני נגה, אני מושלמת, ואני אוהבת לראות אנימה. איזה מין אנימה? שמחה ששאלתם!!! האנטר x האנטר אקדמיית הגיבורים שלי. סגנון כזה (כמובן שיש עוד, כע?) ומי שראה את האנימות האלה ולא מאוהב בקילואה ושוטו. ובכןןןןן לא רוצה לצאת קצ'אן, אבל... תמותווווווווווו!!!!!!! סתם צוחקת (am i?) ביוששששש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 8 2022, 17:22 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו גורם לי להרגיש כאילו קצת מת פה.
משהו גורם לי להרגיש כאילו סוגשל נצח לא הייתי פה! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 8 2022, 17:23 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מממ... נראה לי שאף פעם לא הייתי פה
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 03:37 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז את לא ממש יכולה לכתוב פה... :) צריך להירשם למשפחה קודם... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 12:10 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שהשתדלתי לחפור אבל אני לא טוב בזה
יאללה אני אפצה על זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 12:55 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני
שונאת מתמטיקה ואני עומדת להתחרפן כל התרגילים בלתי פתירים או שבעצם זה המוח שלי שאין לו יכולת פתרונית -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:01 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי סליחה חשבתי שזה הנו״ד
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:01 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונא מתמטיקה בדיוק כמוך אז אין לי איך לעזור
בואי נחפור במקום חפירההההההההה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:05 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חפירה חפירתיתתתתתתתתתת
היום אני צריכה להחסיר את אחותי בערב מהבית ספר שלה כי היא חוזרת מטיול וההורים שלי בנופש ואני אראה את כל המורות שלי מהיסודי אני שונאת 😭😭😭😭😭😭 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |