![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:06 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונא 70% מהמורים שלי ביסודי
יסודי היה זוועה בית ספר מעפן פלצני אידיוטי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:07 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודעת מה יותר גרוע
שהבית ספר היסודי שלי מטומטם או שאני הייתי מטומטמת בבית ספר היסודי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:08 PM
|
||
ביסודי סיפרתי לחבר שלי מי הקראש שלי זה היה בערך הדבר הכי מביך שקיים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:11 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויש ><
זה בסדר אני עשיתי אותו דבר רק לפני כמה חודשים ולשתי הבנות שאני הכי פחות שידעו את זה (במבט לאחור) התחרטתי בערך חצי שניה אחרי שאמרתי והתחלתי לבכות 😑 בא נעשה מלחמת פדיחות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:12 PM
|
||
הייתה לי קראש כל היסודי שנראה לי סתם בחרתי באקראי כי ראיתי שכולם מדברים על בנות וזה ורציתי גם
הייתי ילד מאוד מוזר גם ציירתי המון ואף פעם לא הקשבתי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:18 PM
|
||
לול
אני גם הייתי ככה אוקי שמע פדיחה לפני איזה שנה ישנתי אצל חברה עם עוד חברות וזה ואז היה לה סקייטבורד בחדר והחלטתי לעלות עליו ואז עפתי ממנו. אני נחתתי על הרצפה והוא התעופף ישר לתוך הדלת של החדר ועשה שם שקע בצורת סקייטבורד 👍 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:19 PM
|
||
חחחח
באיזה גיל 14 הייתה לנו חופשה באילת ובסביבות איזה 5 בבוקר קמתי כזה והתפעלתי ממש מהנוף בחוץ אז באתי לצלם את זה והתנגשתי בזכוכית של הדלת זה לא היה כואב ממש אבל הרגשתי מה זה מטומטם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:26 PM
|
||
מתה 🤣
קראתי למנהל שלי סבא ואני גם שונאת אותו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:30 PM
|
||
קראתי למורה שלי סבתא
היא נעלבה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:31 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: פלר, לאה
כמה אני אשתתף: כמה שיותרר חוץ משבת :) הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: פיתות עם חומוס זה טוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:32 PM
|
||
יאללה רוזנ יש פה משתתפת חדשה תכניס אותה
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:33 PM
|
||
מה היא נעלבת 😅
באיזה גיל 11 הלכתי עם חברה שגדולה ממני בחצי שנה למכולת ואיזה איש נחמד אמר לה להחזיק לי את היד בכביש -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:33 PM
|
||
נו והיא הצליחה לברוח?
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:34 PM
|
||
מה פתאום היא ממש נהנתה לעשות את זה!
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:35 PM
|
||
חחחחחח
חנה החברות שלך מוזרות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |