![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 76 77 [78] 79 80 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:48 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה אני זורמתתתת
אוךך נכון בחוברות חופש אין היגיון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:53 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזמן לא קיבלתי כאלה
בימינו זה פשוט תעשו כך וכך וכך בספר כי לא גמרנו אותו או שהם אומרים יום לפני החופש שהולך להיות מה זה עבודה רצינית ובסוף הם שוכחים לשלוח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:54 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יותר כמו מה יש לזקנים ממני 😨 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:54 PM
|
||||
אצלינו מקבלייםם כאלה כמו ספר לימודים לחופש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:55 PM
|
||||
זקנים חביבים ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:57 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעו שכדור שאפשר לקחת אותו שעה לפני האוכל או שעתיים אחרי זה הדבר הכי מסובך ביקום.
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:57 PM
|
||||
זה למה אני לא לוקח כדורים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:58 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מטומטם לא נראלי שנקבל אבל אני צריכה לעבור על אוצר מילים באנגלית כדי להיות באותה רמה של הבית ספר השני שנה הבאה חברה שלי באשכרה אמרה "שוב אגאיין!" ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:59 PM
|
||||
אני לא בטוח שאת רשומה את צריכה להירשם קודם ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 14:00 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: סופי ואקר
כמה אני אחפור: יותר מדי זהו? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 14:03 PM
|
||||
אנחנו מקבלות באנגלית ובחשבוןן איככ במה חטאתיי ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 14:05 PM
|
||||
משהו כזה עכשיו תחכי שרוזנ יוסיפך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 14:06 PM
|
||||
ואני כאילו לא יכולה להגיב עד אז? --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 14:07 PM
|
||||
תגיבי אנחנו מעגלים פינות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 14:11 PM
|
||
נתפס לי הגב
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |