![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 18:19 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש
אגב המציאו כוכביות ![]() *הודעה שנונה ולעניין* --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 18:30 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא זיהיתי אותך בלי משקפיים"
גם אני םא זיהיתי אתכם בלי משקפיים" קחו שנייה להבין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 18:32 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא צריך שניה כדי להבין #שוויצר# השאלה היא מה הקשר. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 06:36 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שזה חכם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 06:42 AM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 08:55 AM
|
||
רגע את במשפחה??
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 09:58 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נסיעות ארוכות זה אכזרי.
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 13:38 PM
|
||
מסכים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 14:38 PM
|
||
אתם יודעים לחפור זה כיף
זה כיף לחפור על סולנאנג'לו כי הם כאלה חמודיםםם זה לא כיף לחפור על דברים משעממים זה כיף לחפור בלחרטט תמוח לאח שלי אני ואחותי עבדנו עליו שיש לי טיול לשנה שלמה לרומניה:) זה כיף לקטר שעה אני יכולה לחפור על המצב הרפואי שלי כמו זקנה זה כיף לחפור על אלכסה וקייטי לספר על כל קטע מצחיק שהיה שם אי פעם זה כיף לחפור על זה שאחים שלי ניג'סים זה כיף לחפור לחברות שלי על הפורטל במיוחד על הפאנפיקים הגאוניים של איתנור זה כיף לחפור בקבוצה של הכיתה עם תמונות של קמרון בויס אבל הכי כיף לחפור כשאסור לחפור --------------------
|
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 16:27 PM
|
||
הייי
-------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 16:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעל שרה
כמה אני אשתתף: מלא מלא הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 06:57 AM
|
||
הי
--------------------
|
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 07:01 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: הדרה, מישהי שאוהבת הארי פוטר
כמה אני אשתתף: אממ בצהריים די הרבה, בבוקר אני בבית ספר): הערות/הארות/חפירות/פיתות עם חומוס זה טוב: פיתה עם חומוס זה טוב -------------------- היי משועממים קטנים
אני הדרה ואני יותר זקנה ממכם יש לי תוכית נחמדה ומשעמם לי משחקי הרעב~וזהו. קטניס וגייל לנצח איכ פיטה ספוילר- קטניס הורגת את קוין ופרים מתה שמחתי לעזור *בורחת לפני שתספיקו להרוג אותי* ישלי קבוצה של הארי פוטר אז פדופילים להתפקד בייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 07:43 AM
|
||
אוךך מה זה אומר צ'אט האתר ולמה זה לא נותן לי להתחבר לזה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 13:55 PM
|
||
כי זה רק לפעמים
זה חידות של הפ שאם את לא יודעת להקליד במהירות של צפרדע נמסה או כמו איתמר שזה די אותו דבר אין לך סיכוי --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |