![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 14:23 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
המחנכת שלי מעולה
המורה לאנגלית נחמדה המורה לספרייה מושלמת המורה שלי לאומנות סבירה המורה לשחייה פרפקט ורק המורה שלי למדעים זבל -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 14:49 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערכתי לפי מה שאצלי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 15:18 PM
|
||||
לא. זה לא רק לפעמים. אפשר להכנס לשם תמיד, השאלה היא אם יש אנשים. צפרדע...נמסה?! כאילו, אוסמוזה? לא ידעתי שיש דבר כזה בצפרדעים! ידעתי על חשופיות! ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 15:22 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאידעת שיר אמר.ה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 15:54 PM
|
||||
שיר? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 16:33 PM
|
||
![]() מוגל |
-------------------- מיציתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 16:34 PM
|
||
בוטי בוטי בוטייי
אתה לא במשפחה! אסור לך לכתוב פה ולהעלות קישורים זדוניים! תצטרך להמשיך את זה בנו"ד... ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 18:31 PM
|
||||
מסתבר אוי לול כן אם אתה רוצה תרשם אתה תחפור? --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 18:39 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 18:41 PM
|
||
אז זה הנו"ד החדש? לא סובלים את פורטלדל?
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 18:43 PM
|
||
ברור
אוי בטעות שיקשקתי בקבוק 1.5 של קולה. אופסי? נו לפחות זה לא שלי:)) --------------------
|
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 18:45 PM
|
||||
אני אוהב אותו (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 20:01 PM
|
||
גרגורי: אז למה אתה לא מתחתן איתו?
![]() חח --------------------
|
|
פורסם ב: Jun 15 2022, 07:40 AM
|
||||
חחחחח ראיתי שכחתי לכתוב על גאוגרפיה היא נחמדתתת =)) היא מורה ממש טובה חח וגם על ספורט! אני בשוק! זאת המורה האהובה עליי בספורטטטט!! וגם המורה למוזיקה/משנההההההה היא גם ממש טובה -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2022, 13:22 PM
|
||||
לא צריך להפריז אנחנו רק ידידים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |