![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 00:28 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתמר, ממתי לדולפין יש נוצות?
כלומר, אני מנחש שיש לו נוצות מכך שיש לו מקור! אתה כתבת שיש לך מקור כאן: https://hportal.co.il/index.php?showuser=83020 -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 07:40 AM
|
||
וברכה שלוםם
-------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 12:01 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נשמע כמו שמות של זוג לוללל
שלום וברכהXDDDD --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 15:35 PM
|
||
אעאעאעאעאעאע.
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 16:31 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 16:35 PM
|
||
צרחת אימים מן השאול
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 18:19 PM
|
||
*שועל
אבל מה השועל עשה לך --------------------
|
|
פורסם ב: Jun 17 2022, 00:33 AM
|
||
הוא חי!
![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2022, 02:37 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תוהה אם ריקטו מתכנן לענות על הינשוף האחרון שלי
אופס, חשבתי שכאן זה הנוד. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2022, 04:13 AM
|
||||
אני אענה. אחר כך. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 17 2022, 11:24 AM
|
||||
באמת, ריקטו! קצת הומאניות! גם הוא יצור חי! ![]() --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 17 2022, 12:39 PM
|
||||
נו? וזו בדיוק הבעיה! ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 17 2022, 16:50 PM
|
||
רוצח.
--------------------
|
|
פורסם ב: Jun 17 2022, 17:31 PM
|
||||
לא! נו! הלוואי! הבעיה היא שהוא לא מת! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 17 2022, 18:07 PM
|
||
נו?
ואתה רוצה שהוא ימות! אין לך בעיה שהוא ימות, ואם היית יכול לעשות את זה, היית עושה את זה! נכון או לא? (אתה לא אמור לענות) --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |