![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 20:39 PM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נונו לא נורא -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 23:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוזנ חזר לחתימתו המקורית
הריעווו בבון ענה? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 23:50 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*ריעוריעו*
לאאאאאא קרציה הבן אדם -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:17 AM
|
||
תנו לו בכפיים!!
אוףףף הוא ראה? את מתכתבת איתו במייל? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:19 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, מי נשאר ער עד 4:00?
שוב משפחת החפירות שלכםםם נו נו, שיהיה -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:19 AM
|
||
בהנגאוט
(או איך שלא קורים לזה) והוא לא התחבר כבר יומיים :( -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:32 AM
|
||||
מה המייל שלו? אני ישלח לו הודעה כן ככה קוראים לזה לול מה וואי אוףף שיר אני לול אבל אני באמת נשאת עד ארבע ואחרי הריני מצהירה בזאת חגיגית שמי שיצליח לביא את בבון למשפחה עוד היום יקבל עשרים חרמשים נוצצים הישר מהבנק הפרטי שלי. ואם לא היום אז עשרה חרמשים נוצצים גם הם מהבנק הפרטי שלי -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:35 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מירי פה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:35 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עובדת על מתמטיקה עד ארבע וחצי כזה
אז יהיה לי חברה יאיי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:36 AM
|
||||
ממש יאי שוהחיינו לי יהיה עם מי לדבר כי כולם כאן בורחים בין שתיים לשלוש פרוזי הגיע -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:37 AM
|
||||||
אממ אם אני לא טועה יש את המייל שלו בפרופיל שלו רגע אני בודקת... https://hportal.co.il/index.php?act=Profile...DE=03&MID=72290 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:40 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו יש לי פטור מלישון גם הלילה שלוש שעות יאי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:41 AM
|
||
אני צריכה לכלות את כוחותי עד תום לפני שאני הולכת לישון היום
לכבוד מה הפטור? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:42 AM
|
||||
יאיי כן למשם מה הפטור? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:43 AM
|
||
למה אני חוששת שאני חרא של בן אדם
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |