![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 01:59 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטיוק חח בבי תזהרי על השיער>< -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 02:07 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי המתמטיקה מנסה לרצוח אותי נראה לי
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 02:08 AM
|
||||
הו התפלאתי איפה היית עד עכשיו חח לי יש פרויקט באנגלית ואין לי כח להתחיל אותו -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 02:24 AM
|
||
בואי נעשה כזה שנלמד במקביל
נגיד 20 דקות עכשיו לימודים ואז פרק באיזו סדרה רוצה? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה
לילה טוב מירי ודרקון -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לילה טוב :) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 02:28 AM
|
||||
לילט איזה שיר אני עייפה ואין לי כח להסתכל על העבודה הזאת אפילו אני מזגזגת בין בהייה בחומר לבין חיפוש נואש אחר שמלות לחתונה אה אחותי מתחתנת שבוע הבא!!!!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 02:37 AM
|
||
יואוווווו מהההה
איזה כיף!!! מזל טוב!! יואו זה בטח ממש מרגש, נכון? וואי איזה יופי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 02:43 AM
|
||||
תודההה כןןן אנחנו לא היינו כזה בקשר טוב אבל לאחרונה הוא דווקא ממש בסדר וזה עצובבב חח כןן רק שאין לי שמלה ואין לנו מקום לעשות את החתונה!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 02:49 AM
|
||||||
אה אוי עכשיו אני קולטת שקורונה מה תעשו באמת? :( -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 02:51 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
אם יש פה מישהו בכלל -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 02:59 AM
|
||||||||
חח לי לא נותנים לשכוח לא יודעתת אולי נעשה שישי שבת ראשון כזה כי ממילא זה יהיה רק המשפחה המצומצמת או שנעשה את זה באיזה חצר כלשהי רק בתקווה שתהיה נורמלית זה מחרפןן איך מתקדם עם מתמטיקה? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 02:59 AM
|
||||
יש, יש פה מה קורהההה -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 03:03 AM
|
||||
ילדהההההה סליחה מר תפוד חח תאשרי אותי באינסטה!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 03:12 AM
|
||||||||||
וואי וואי בהצלחה. האמת דודה שלי התחתנה לפני כמה שבועות, אבל זה בדיוק היה בין הסגרים אז היה יחסית מותר אה... תראי, פונקציות ואני מכירות הרבה זמן. ואנחנו אפילו לא מגדירות את עצמינו כ"ידידות" יותר כמו "אחת מאיתנו שונאת השנייה בכל ליבה והשנייה לא מרגישה כלום כי היא סתם קו", את בטח יכולה לנחש מי זה מי. אוך יש לי הומור דבילי של 3:00 בלילה. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |