![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:15 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי חנה חחח ממצב? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:16 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וברכה -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:17 PM
|
||||||
גם לך? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:20 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:21 PM
|
||||
וברכה -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:21 PM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצבי מדהיל! ומה מצבך?
![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:22 PM
|
||||||||||
אני אמרתי שאני נותן לך להשתמש בזה, לא שאני אפסיק להשתמש בזה. :מתחכם: -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:23 PM
|
||||||||
מדהיל יחסית חוץ מזה שאני לא לומדת והמורה שלי הולכת לזרגג אותי חוח הי כל מי שכתב היי אבל אני לא בטוחה שאני יודעת מי הוא, אז שיציג את עצמו -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אמרתי לך להפסיק להשתמש בזה? :עוד יותר מתחכם: -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||
אני דביל, שלום לך. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:25 PM
|
||||||||||
הוי לא טוב. אני צריכה להשלים מלאנתלאפים (ככה זה הולך?) חומר ולכתוב שבע מחברות :( אבל חוץ מזה ממש מדהיל לי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:27 PM
|
||||||||||||||
היי דביל חסר השם
ממש לא טוב בלי הא' השנייה מלאנתלפים לול אוי לאאא אני ברשמי לא מסכמת, והחלטתי גם לא להקשיב! אבל יש לי תירוץ מתארגנים לחתונה... עצובבב למה כזה הרבה?? אמאאאא -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:29 PM
|
||||||
יאא עוד כמה ימים זה? זה באמת תירוץ טוב. אז יש לי מלנתלפים כי אני צריכה להשלים חומר לימודי של חודשים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:31 PM
|
||||||||
שבוע הבא כנראה בחמישי לא סגור עדיין כן, חח, משהו אחד טוב יצא מזה, סתאם אה נכון אויש מעצבן יש לך ממי להשלים לפחות? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:31 PM
|
||||||||||||||
יש לי שם. קוראים לי דביל. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |