![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:32 PM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא מגניב לך. חתונות זה כיף. כן, מישהי שלחה לי את כל החומר. את חיבת לשמוע משהו קורע -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:33 PM
|
||||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיף כבר בלי שם היי חסר שם
כייף חיי אם הן נורמליות ולא חמישים אנשים... מגניב נחמדה נווווו -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:34 PM
|
||||||||||||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיף שזה יהיה אננס. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:35 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח יש לי מישהי בכיתה החדשה ש... קוראים לה.... ואלו רק השמות הפרטיים (יש לה חמישה) אלונה חנה סטלה נג'מה נס-קדוש -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:39 PM
|
||||||||||||||||||||||
סגור היי אננס
מהה מתה מה נסגר? ואיך קוראים לה ברגיל? כאילו ככה את קוראת לה? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:39 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחק מילים היהי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:40 PM
|
||||
ההורים שלה נראה לי שתו קצת יותר מדי לפני שהם בחרו לה שם כולם קוראים לה רק אלונה אבל כאילו, לול אמהלה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:42 PM
|
||||||
קצת הרבה הייתי בטוחה שלחרדים יש שמות ארוכים וואלה מתברר שלא לאחיין שלי קוראים יצחק יעקב אהרון טוב זה על שם שני סבים אבל קוראים לו רק איצי אז זה בסדר חחחח -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:43 PM
|
||||||||||||||||||||||
היי מירי. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:43 PM
|
||||||||
לא אבל הקטע של הנס-קדוש הכי הרג אותי מתערבת איתך שההורים שלה חוזרים בתשובה ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:44 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לי חבר בשם חסד יצחק דוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:44 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
ממצב??
חחח לגמרעעעע -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:49 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
סביר, אבל בעוד כמה ימים יהיה מדהיל. ממצב?? -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:50 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
מקווה בשבילך לול אצלי בסדר כאמור לעיל עריכה: יבשושים בוקרר מה הולךך תעלווו הודעה זו נערכה ע"י לילה טוב, שון ב Oct 23 2020, 01:34 AM -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 24 2020, 17:41 PM
|
||
עקב חוסר פעילות האשכול ננעל.
![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |