![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 30 2020, 12:22 PM
|
||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה וכל פעם שתיהיה לה הקדשת שנה\שנתיים וכו' וכו' -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 30 2020, 12:40 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בוקר טוב
|
|
פורסם ב: Oct 30 2020, 14:27 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמוד 42!
|
|
פורסם ב: Oct 31 2020, 22:19 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לעוד הרבה זמן
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2020, 22:33 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2020, 22:33 PM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 31 2020, 22:35 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2020, 22:42 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וברכה -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2020, 22:43 PM
|
||
ליבי!
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2020, 23:28 PM
|
||||
חנה!
מה קורה? -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 16:04 PM
|
||||
משמים מה נדפק איתכם? אמאלה
נשממים יום לפני זה אחותי התחתנה קריטי לי לעלות לכאן נכון? סתם לא הייתי בבית החתונה הייתה בב"ב אז נשארנו אצל סבתא שלי לשבת כי היא גם הייתה בב"ב היה מושלם תודה ששאלתם -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 17:09 PM
|
||||||
מיריייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() מה קורה? איך הייתה החתונה? מה ספרי קצת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 22:29 PM
|
||||||||
חנבוטההההההה שנימים!! היה שלמות!!! כאילו שיאה שמרו על הכללים והכל, השוטר אמר שכמה וכמה אירועים שהיו במקום הזה הוא פיזר אבל הוא אף פעם לא ראה אירוע ממושמע כמו אצלנו, ושלא תחשבו לרגע שהיה עשרים אנשים- היה שמונים, פשוט היו במרווחים, ובקפסולות- אבל היה מושלם אששש באלי גם חתונה כזאת, באמת בלי כל מיני אנשים מיותרים וכו... קיצר היה מדהיל -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 22:31 PM
|
||||||||||
הו מדהים אנחנו מתוזמנות איזה מגניב. אני תמיד אמרתי שבא לי כזאת חתונה מצומצמת עם בדיוק מספר האנשים שאני צריכה כדי לשמוח הכי בעולם בלי כל המועקה מסביב. וואי איזה כיייףףףף אז מה קורה כזה? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 22:33 PM
|
||||||||||||
יאי חולה על זה שזה קורה!! כן בלי כל דקה לעצור לומר שלום לעוד שכנה מעצבנת או דודה זקנה- בלי לזלזל באף זקן כמובן... ככה? כלום שלושה פרויקטים ענקיים באנגלית וכמויות חומר במתמטיקה להשלים אה, ועוד כמויות חומר בכל שאר המקצועות מדהיל קיצר רר -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |