![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (93) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 02:01 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יבין
חיים יבין -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 02:03 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שחשבתי על יבין אחר אבל
נו שוין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 02:04 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה יבין?
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 02:05 AM
|
||
איזה משו בתנך
אין לי כח להקליד עליו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 02:06 AM
|
||
אה אוקי
אממ פורום משתמשים מת בא לי להחיות אותו אגב, יש שם דברים ישנים מצחיקים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 03:58 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום חמודים
דוד ליאו הגיע לעשות שמייח! מה איתכם? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 04:02 AM
|
||
דצמ' 20
עייפים עד מתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 04:03 AM
|
||
לול ממש
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 04:04 AM
|
||
נראלי עד עוד ארבעה ימים כזה
ואז כל השורה הראשונה תשתנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 04:05 AM
|
||
לול
ינואר 21 המשיח מגיע העולם נחרב -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 04:07 AM
|
||
הגעתי בלי דיליי
אבל ליאו שלח אותי לחפש משהו אז תאשימו אותו https://hportal.co.il/index.php?showtopic=156835 וואו זה נובי אבל זה יהיה משעשע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 04:09 AM
|
||||
לול יאללה בוא -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 04:12 AM
|
||
מסתבר
שיש אנשים כאלה שכל דבר אצליהם הוא איכשהו לול או שיש אנשים שגורמים לזה סתם נו לא משנה קיצער משיח זה עוד לא אבל את העולם נחרב אני די רואה כאן כאילו למה אני לא יכול להכניס את זה בשורה אחת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||||
חחח העולם הולך להיחרב או שהמשיח יגיע הראשון מבין השניים בשנתיים הקרובות -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 04:18 AM
|
||
הה
כפרה אל תתחייב לאף אחד על שנתיים כאילו, בכיף שים פה 219 אבל לא שנתיים בכל מקרה, ניסיתי לדבר על המוטציה ההיא והפיגועים וההפגנות ביחד זה יוצא מעניין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |