![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 15:31 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*מאושר על ידי אורי לא מסבירים בדיחות, האמנם? פעילות "אמא שלי איימה עלי שאם אעשה עוד טעות אחת היא תמכור אותי. תקנו אותי אם אני טועה." סיפרתי לעומר בזמן תחרות הבדיחות השבועית שלנו. החיוך שעל פניו של עומר נמחה באחת. "לא הבנתי." "אוף. טוב נו נמצא בדיחה אחרת" אמרתי. "לא! נו תסבירי אותההה" אמר עומר. "אתה לא יודע שלא מסבירים בדיחות?" שאלתי. "מי אמר? נו תנסי להסביר אבל בלי להרוס" אתגר אותי אומר. "יודע מה? סבבה!" הסכמתי לאתגר "תכתוב רגע ת' ק' נ' ו' " אמרתי. "אוקי..." אמר עומר וכתב את מה שאמרתי לו, "עכשיו תקרא את זה ותסביר מה אתה מקריא" הוריתי. "תקנו, מלשון לקנות" אמר עומר "רגע זה גם תקנו, מלשון לתקן". "יפה! עכשיו הבנת?" עומר לא ענה, הוא התפוצץ מצחוק. שלום לכם משתמשים ומשתמשות וברוכים הבאים לפעילות שלנו! מה שלומכם? מה קורה? איך החיים? איך בקורונה? שתדעו שאצלי ממש נחמד א- הודיה, תפסיקי לחפור ותגיעי לפואנטה. אה, כן. הפואנטה. סליחה שכחתי מזה. אז איפה היינו? אה כן, בשלום לכם. אז שלום וברוך הבא לפעילות המצחיקה והנחמדת שנו! כמו שאתם בוודאי הבנתם מהשיחת רקע (הדי ארוכה) הפעילות שלנו תעסוק בבדיחות, ובלהסביר אותם. אבל הודיה, עם נסביר את הבדיחות זה יהרוס את הפאנצ' של הבדיחה. אני יודעת, וכאן בדיוק מגיע האתגר! אתם תצטרכו להסביר את הבדיחה בלי להרוס אותה, כי הרי אנחנו לא הבנו את הבדיחה, אבל חבל הרוס לנו, נכון? אז יאללה אני רוצה לראות את כולכם מסבירים לי את הבדיחות שלכם בלי להרוס לי אותם וזה גם נשמע כיף, נכון? נשמע אדיר! איך אנחנו אמורים לעשות את זה? זה כבר לא בעיה! אם אני הצלחתי לעשות את זה, גם אתם תצליחו! אני סומכת עליכם! וגם כל מה שאתם צריכים לעשות זה למלא את הטופס הבא:
קל ונחמד, נכון? אז רוצו להשתתף! יש לכם שבוע בדיוק! אממ את לא שמה לב ששכחת משהו? שכחתי? אה כן, התגמול. על השתתפות בפעילות תקבלו 140 חרמשים חמודים ומצחיקים! עכשיו אתם מוכנים להשתתף? אז יאללה! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 18:26 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:חנה, נבוט.
הבדיחה: (שימו לב שאתם כותבים בדיחה שיהיה לכם קל להסביר בלי להרוס!) איך עושה פרה? טססססססס ההסבר שלא הורס: לפחות שורה וחצי. אז בעיקרון כששואלים על חיה כלשהי "איך היא עושה" מתכוונים לקול שהחיה משמיעה. כמו לדוגמא "איך עושה כבשה? מעעע". אבל למשמעות של "עושה" יש גם את המשמעות של עושה פיפי, ולכן "איך עושה פרה?" ואז קול של פיפי "טססססס" הערות/ הארות/ שאלות/ בדיחות:סורי אם זה יצא דוחה כמעה. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 20:34 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רחלי, סגולה
הבדיחה: שרלוק הולמס וד"ר ווטסון הלכו לקמפינג. הם הקימו את האוהל שלהם מתחת לכוכבים והלכו לישון. מתישהו באמצע הלילה הולמס העיר את ווטסון ואמר: ". ווטסון, תסתכל למעלה, ותגיד לי מה אתה רואה" ווטסון השיב: "אני רואה מיליוני כוכבים." הולמס שאל: "ומה ניתן להסיק מזה?" ווטסון: "ובכן, אם יש מיליוני כוכבים, ואם כמה מהם הם כוכבי לכת, יש סיכוי שיש כמה כוכבי לכת שהם כמו כדור הארץ. ואם באמת יש כאלה, סביר להניח שיש גם חיים. " הולמס: "ווטסון, חתיכת אידיוט, זה אומר שמישהו גנב האוהל שלנו." ההסבר שלא הורס: להלהלה זה הדוגמא שעשית באשכול אבללללללללללל לא אמרו לי שאסור! אז ההסבר שלא הורס הוא שאם הם היו באוהל, הם לא היו רואים את הכוכבים, כי באוהל לא רואים את הכוכבים, כי באוהל יש את הבד מעל שחוסם. ארוך מספיק? הערות/ הארות/ שאלות/ בדיחות: -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 11:25 AM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: נעה, מאל מאי האבודים
הבדיחה: מורה נותנת לתלמידיה דפי-צביעה ונותנת להם הנחיות: "את השמיים תצבעו בכחול, את הדינוזאור בירוק ואת האדמה בחום" פתאום שקד אמרה: "אני רוצה לצבוע את הדינוזאור שלי בוורוד!" המורה אמרה: "מתי ראית דינוזאור וורוד?" שקד אמרה: "בדיוק כמו שאת ראית דינוזאור ירוק!" ההסבר שלא הורס: שבעצם אף אחד לא ראה דינוזאור, אז שקד יכול לקבוע שדינוזאורים הם דווקא וורודים ולא ירוקים כמו שכולם חושבים! אז המורה לא יכולה להגיד שחייבים לצבוע את הדינוזאור בירוק ולומר שהדינוזאורים הם ירוקים, כי אף אחד לא ראה דינוזאור בחייו! הערות/ הארות/ שאלות/ בדיחות: זה לא הדבר הכי מצחיק בעולם, אבל בסדר... -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2020, 19:38 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רינג, רינג
הבדיחה: (שימו לב שאתם כותבים בדיחה שיהיה לכם קל להסביר בלי להרוס!) תמיד חשבתי שאוויר הוא חינם עד שקניתי שקית תפוצ'יפס ההסבר שלא הורס: שהסופר מרקט מתקמצן ושם רק חצי חבילת ציפס בשקית והשאר הוא אוייר, אז כאילו קנית אוויר. הערות/ הארות/ שאלות/ בדיחות: תמיד אפשר להיות חיוביים: "אתם לא מאמינים איזה נחמדים המוכרים בסופר!, קניתי שקית אוויר והם שמו לי בפנים קצת צ'יפס" :) -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 11:48 AM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
![]() -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |