![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:56 PM
|
||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בגלל שהיום אני במצב רוח טוב היום. ![]() ![]() ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:56 PM
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מה קורה בצלצל קרינגי ![]() -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:57 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדרדרת לזבל
אעאעעא בסדר ממצב? שניםםםםם -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:58 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מירי@
אז תעשי פלייליסטטטט השירים הראשונים שלי אלו: 7 יירס אולד סי יו אגין ואז מלא קווין ואז וואן דיירקשן ואז הארי סטיילס ואז פרפקט של אד שירן ואז כריפ של רדיוהד ואז פרינסס דונט קריי ואז איי הייט יו, איי לאב יו ואז יגאל בשן ואז כל מיני שירים -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אחרי הכינוי הראשון שהדבקת לי הכול מדהים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולל למעשה דיברנו בדיסקורד לפני כמה ימים -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 12:59 PM
|
||||||||
חוץ מאיי הייט יו איי לאב יו אני חולה עם כולם וכולם בהתחלה התחלה של הפלייליסט שלי לול
תמות פרוזי
את/ה !!!!!!!!! יאאאאאאאא לאאאא מתההההההה מגעילים וכלכם -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 13:00 PM
|
||||||||
*פרוזני -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 13:01 PM
|
||||||||
איי הייט יו איי לאב יו זה סתם שיר שהופיע לי פעם ואהבתי את המנגינה שלו זו הסיבה היחידה שהוא שם -------------------- עומר
|||||||
|
|
||||||||||
נופ פרוזי -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
אם לא פרוזני שיהיה הרוזנ ממונטה כריסטו. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||||
|
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
🤔 ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 13:02 PM
|
||
הרגע הזה שאני מארגן לי סרט ופופקורן, ויורד לסלון, מתמקם, ושוכח את המשקפיים למעלה.
-------------------- עומר
|
|
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון הקטע הזה שאני אומרת היי ואז אני נעלמת לכמה דקות ואז עוברים עשרים עמודים אז אין לי כוח לחזור לבדוק מי ענה לי אז אני פשוט כותבת שוב פעם היי?
אז באתי כדי לעשות את תפקידי כאן. היי. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בחיים לא למדתי איך עושים לחלוטין וגם לגבי אחוזים זה ושברים, מי ידוע כלללל מה שלומדים ביסודי, אני לא יודעת בכיתה ז למדתי איך עובדים עם שברים חחח -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |