![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 15:10 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי תלונות זה נחמד. קר לי נורא יש לי מלא שיעורים אני חייבת שוקולד וןיש רק חלבי ואני לא חלבית. עוד משהו? ממ אח שלי נרדם לי במיטה ואין לי איפה לשכב אה! האוזניות שלי נשברו! שכחתי אותם על הרצפה מישהו דרך עליהם ויש לי חשק הזוי לפיצה אגב הטלפון שלי עושה בעיות והטלפון החדש עדיין לא הגיע וקר לי ממש ואין לי כוח לפסק ושנייה תן לחשוב בטוח יש עוד -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 15:10 PM
|
||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרבה דברים אני וחברות שלי מותחות את הכיתה שלנו שחברה שלי עוזבת את האופלנה אני הולכת לפגוש היום חברה שלא פגשתי מהיום האחרון של הלימודים של שנה שעברה דפדפתי לי בשיין ואיכשהו יצא לי 1000 שקל ואני צריכה להוריד חצי אמור להגיע היום משלוח משיין שתכלס הדברים המעניינים (יעני הדברים שבשבילי) שיש בו זה עגילים וצמידי רגל וזה ממש נחמד כי לר מזמן נקרע לי הצמיד רגל (שהיה אצלי שניה וחצי והתחברתי אליו נפשית) והרגל שלי מרגישה מוזר כזה בלי הצמיד עליה ואני מחכה שאמא שלי תגיד לי מה היא צריכה מעלי אקספרס לפני שאני מזמינה וזהו נראלי? אה גם יש לי שבוע הבא מבחן במתמטיקה אבל זה לא מעניין מה איתך כפרונה? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 15:11 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל מכל הפוביות שבעולם
הכי מיוחדת היא הפוביה שלי פוביה מסמוכטות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התגמול הוא כשהפעילות נסגרת... -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יודעים מה? צדקתם כריס באמת נחמד
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*שכחתי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
היא ננעלה כבר
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 15:12 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את אפילו לא מכירה אותו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אופסי דופסי פופסי לופסי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כע זה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אז מה?
זה רק מוכיח הוא תרם לי כל כך הרבה חרמשים בלי שאני אפילו מכירה אותו -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 15:13 PM
|
||||||
יש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 15:13 PM
|
||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדהים שיין זה פצצה אבל כמה פעמים דברים הגיעו לי שם במידה של טרולים וזה היה נראה כמו שק והיי כנל נקרע לי צמיד רגל לפני שבועיים וזה סיוט אני חייבת לקנות חדש אצלי הכול סבבה אני חצי ישנה אז אני מדברת שטויות אני חייבת להגיד שקר ממש קר ,לא בסדר -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 15:14 PM
|
||
הצילו אפרת אני יכול לדמיין את זה כדיבור מהיר וחופר ועה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 15:14 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרבה צבעים כחולים פה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |