![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 09:58 AM
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני אוסיף שזו תהיה קלישאה לא נכונה? -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה להגיד לה?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק אומרת חח קצת מבאס לאדם שיש לו באמת פוביות ולמשל את הפוביות שמדברים עליהן פה וקורא את כל זה שדי צוחקים על זה חחח מניסיון פשוט(לא שלי, שלא חברה קרובה שיש לה בערך יותר מ9 פוביות מאבחנות) -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזו קלישאה איבדתי אותך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם מצאתי 50 שקל ברחוב -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 09:59 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
למה?
|
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לא צוחקים פה על פוביות של אנשים גם לי יש פוביה אחת (ועכשיו רציני חחח) אמתית ואני לא מחשיבה את הפוביה מסמוטות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
היא ממש אוהבת הארי פוטר
|
|
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כובע -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח אז לכי לאבחון מה אני אגיד אבל זה לא נותן לך כלום חוץ מאופציה לפעמים לכדורים פסיכיאטרים תלוי מה רמת הפוביה -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 10:00 AM
|
||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא קראה הכל כמה פעמים? -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בוכה כאןןן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה הבנתי עכשיו מושמושונים זה מין אצות קטנות בים שלפעמים מופיעות במים ונדבקות אלי :נרעד: -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון שממני? ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |