![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 10:19 AM
|
||||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בני הנפילים 1 זה עיר של עצמות -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עיר של עצמות זה לא משהו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עיר של עצמות, כמובן
@הגר מה קרה? @פרופסור אני יודעת, את יכולה לשלוח לי אם את צריכה עזרה.. -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד חמש דקות בחזרה ללימודים
אוף -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 10:20 AM
|
||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לך. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
למי איכפת, יש אם את מאלקקקקק! -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
קראת גורלה של מספר 10? -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאמבין מילה אוקי?! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 10:21 AM
|
||||||
עוד לא חח אני אפילו לא זוכרת מה קורה בספרים הראשונים רק שיש שם מישהי שוקראים לה שרה, ובעיקרון זהו אה וגם יש איזו מרינה או משהו לא -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 10:22 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא ממש מצליחה כלום במבחנים לדוגמה מהכימיאדה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביי
לימודים -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסתבר שיש לי מבחן הקבצות מחר
...פסטיגל 2004 היה פשוט מדהים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 10:23 AM
|
||||||||
שרה הארט זו אפילו לא הדמות הראשית. מרינה היא מספר שבע. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 10:25 AM
|
||
הרגע הזה שאני איכשהו מגיעה למחשה של האם רקדן זה מקצוע עם הבטחה לעתיד וכזה
ואז אני חושבת שאין רקדנים בני 80 *נזכרת בדוד דביר* טוב לאמשנה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 10:26 AM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן וואי זה ממש מעצבן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |