![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 11:11 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מההההההההההההה אני בשוקקקקקקקקקקקק למה נינט ורן דנקר היו זוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג מהההההההההההההההההההההההההההה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לבטא לרוונה יש דבר כזה בכלל? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח מורפיקס תרגם לי לצחק בקול רם וטרנסלייט תרגם לי לפשוט חחח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי עכשיו גאוגרפיה אבל אני צריכה להשלים את כל החומר -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 11:12 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז זה באמת צבר! יש! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוון לא הייתה מדינה מאוחדת, אלא מפוצלת למאות ערי מדינה.
הסבירו משפט זה הלפפפפ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 11:13 AM
|
||||
אני חולה על טרנסלייט ברמות לפעמים אני סתם מכניסה לשם קטעים ואז קוראת את התרגום ומתה מצחוק ראית אז את הקטע שהוא כתב לי על להקציף את פרד וג'ורג'? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אף אחד לא מתייחס להלם הזה מה מה מה מה מה
זה מטורף מה שאני אומרת זה קראייזי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
הלפפפפפפפפפפפפפפפ -------------------- עומר
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה לבטא
תדחפו אותי לבטא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 11:14 AM
|
||||
תכתוב "פשוטו כמשמעו המורה, פשוט תפקחי קצת את העיניים שלך, הן עצומות אולי" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
הלפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ -------------------- עומר
|||||
|
|
||||
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 11:15 AM
|
||||||
רן דנקר ונינט טייב היו זוג ב2004 לא הייתי מודעת לעובדה הזאת וזה מטורף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |