![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 11:30 AM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשזה בארץ הפלאות זה יכול להיות :) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 11:31 AM
|
||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כולנו נמצאים בארץ הפלאות. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 11:31 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיאו אני בהלם טוטאלי אני מיום שני מתכננת את האשכול הזה ואתמול בשלוש בלילה בליתי בלהצליח לשים פה גיפים חחח אבל תראה איזה יופי נהרס לי רק קוד אחד! זו השתפרות אדירה! טוב לא משנה הייתי עייפה אתמול אז לא היה לי כוח לכתוב ברכה אז אני אכתוב עכשיו: אז המון מזל טוב לך בהצלחה בהכול וזה נבוטים יחולו על ראשך שלא יהיו לך יותר מדי פוביות ואממ.... בטטות לרוב. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 11:34 AM
|
||||||
אה. טוב, תודה. בטטות זה טעים אבל יש דברים יותר טעימים. נבוטים? אם זכרוני אינו מטעה אותי בפעם האחרונה זה היה לום. טודא אל עמון מתוסים ללה תייסים. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 11:53 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב
אגב התאריכים תמיד יוצאים ביחד ביום הולדת 11... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 12:01 PM
|
||||
תודה. זה לא תמיד. זה נדיר. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 12:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטט
-------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 12:11 PM
|
||
תודה
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 17:32 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היהי אני מרוצה מהברכה שלי
מזל טוב בכול מקרה :התקףסוכר+התקףדביליות: -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 17:52 PM
|
||
פף תודה.
|
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 00:22 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובב
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 08:55 AM
|
||
תודהה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |