![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 11:44 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
סתיו, 1993
סתיו היא העונה הנוראה ביותר בשנה, כל הרוחות והשלכת, וכאילו זה לא מספיק אז פוטר גם חוזר. ורנון דרסלי לא עשה עבודה מספיק טובה בלמרר לפוטר את החיים, רק אני נשארתי להרוס לו אותם. וולדמורט לא יפעל בקרוב, לא אחרי מאורעות השנה שחלפה, סימן שרק אני נשאר בחזית. סיפוריהם של פוטר המציק וחבריו לא יסתיימו לעולם! נראה לי שבקצב הזה לא יישאר מנוס אלא לסלק אותם מפה. יש רק פתרון אחד נוסף, אבל לא יאשרו לי אותו. יכולות העינוי שלי הן מרשימות למדי, אך אני לא יכול לעשות זאת, פוטר מזכיר לי בעיניו יותר מדי את לילי, הו לילי... ------------------------------------------------------ נכתב בהוראות הפעילות אקרוסטיכון -------------------- חזרתי אחרי מלא זמן!
פאנפיק אחד כבר יש, מוזמנים לבקר שם! (תלחצו כאן אנשים) גריפינדור שולטים! ה"פ יתקבלו בברכה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |