![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 15:10 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי רוצה שתתייחסו לזה. זה נמצא שם ללא תגמול כבר יותר מחודש.
אני רואה הרבה אשכולות ספאם של בקשת עזרה שלא מתאימים לפורום שבו הם נמצאים, אני מציע לשים את הפורום הזה מעל פורום ספרים כך שיראו אותו כשמנסים לבקש עזרה. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 02:39 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגבי אשכול התגמולים - העברתי באופן אישי לחברי הנהלת הפורומים, יתגמלו אותך.
לגבי ההצעה שלך - מעריך אותה, בעיניי זה פחות מתאים. משאיר את האשכול פתוח עד שתתוגמל ![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 21:21 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טופל :)
-------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |