![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 12:18 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יסמין תעודת זהות: שם - יסמין, Jasmine גיל - אני מניח שהגיל שלה בסרט הוא כמו בחיים האמיתיים, 26. מופיעה ב - בסרט אלאדין המצויר ובסרט אלאדין האמיתי. שחקנית/מדבבת - בסרט המצויר המדבבת קול היא לינדה לארקין (Linda Larkin) והמדבבת שירה היא ליאה סלונגה (Lea Salonga). בסרט האמיתי השחקנית היא נעמי סקוט (Naomi Scott). משפחה - ספויילר: *אמא שלה מתה והיא חיה עם אביה הסולטן כשהיא הנסיכה.* מראה - ![]() ![]() אופי - יסמין היא דמות מאוד מעניימת שכיף לראות וללמוד עליה דברים שקשורים לעולם שלנו. הדמות נעימה וחיננית וגם מראה לנו דמות נשית חזקה שמסכימה להסתכן ולא מסכימה להישלט בידי גבר, היא רוצה לשלוט על עצמה, זה מלמד אותנו על החיים שלנו עכשיו שנשים הן חזקות ודמות חשובה בפני עצמן. תקציר הסרט: הסרט מדבר על נער שהיא פוגשת שמציל אותה בשוק, אביה הסולטן רוצה שהיא תינשא רק לנסיך ולא מסכים שתינשא לפשוטי העם, יסמין מנסה להתחמק מהבקשה אבל יש כמה גורמים רעים שעומדים בדרכה ורוצים שתינשא להם, האם הגורמים הרעים יצליחו? האם יסמים תצליח להתחתן עם בחיר ליבה?, זאת ועוד תראו בסרט, :). רקע הדמות בתוך העלילה - ספויילרים: הדמות נולדה כנסיכה וגדלה בארמון עם אביה הסולטן ועם ג'אפר היועץ. היא אוהבת להסתכן לכן יום אחד היא יוצאת לשוק לבדה אך נקלעת לצרה ונער מציל אותה והיא מתאהבת בו, הנער לא יודע את זה ומשיג איכשהו ג'יני ומהג'יני הוא מבקש להפוך להיות נסיך כדי שהנסיכה תתאהב בו, הנסיכה בהתחלה לא מתאהבת בו אבל לאט לאט משהו בו מוכר לה והיא מתחילה להתאהב בו, משהו קורה ויסמין מגלה שהנער מהשוק זה הנסיך והיא כועסת עליו על ששיקר לה אך אז היא נכלאת והנער מצליח להציל אותה אחרי שסיכן את עצמו מאוד והיא מתאהבת בו שוב ואז מתחוקק חוק שמותר לנסיכות להתחתן עם מי שבא להן והיא מתחתנת עם אלאדין, :). חוות דעת אישית:ספויילר: אני מאוד אהבתי את יסמין מכמה סיבות, ממש אהבתי אותה כי תכונה שחשובה לה היא יושר וזו גם תכונה שחשובה לי, ממש אהבתי את זה שהיא פמיניסטית כי אני בן אדם שוויוני וממש אהבתי שבסרט האמיתי הוסיפו לה שיר על פמיניזם, אהבתי גם את הקטע שהיא מסתכנת ויוצאת לרחובות ומסכימה לרכב על מרבד קסמים עם מישהו די זר ושבסופו של דבר היא מבינה מה שהנער עשה למענה וחוזרת להיות איתו, שהיא לא שומרת כעסים. אהבתי גם שלמרות שהיא נסיכה היא לא שחצנית והיא נחמדה והיא גם מסכימה ללכת לשוק ולא חושבת שזה רמה מתחתיה ושהיא לא צריכה להיות שם והכי אהבתי את הקטע שהיא מסכימה להיות עם בן אדם לפי מי שהוא ולא לפי מעמד או כמות הכסף שיש לו. פאנארט: ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |