![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (28) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 31 2021, 22:06 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה ממש מחמיא לי טום!
איך הסתדרתי בלעדיך? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2021, 19:46 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מכירה את האגריד?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2021, 19:47 PM
|
||
![]() shadowhunter# ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח! הוא ממש נחמד.
-------------------- כותבת 🔹 קוראת 🔹 39 רמזים 🔹 רייבנקלו 🔹 KotLC 🔹 סופי פוסטר 🔹 סולאנג׳לו 🔹 איארה 🔹 טים פוסטר-קיף (או קיפוסטר!) איימי קהיל המדהימה. קיף מהמם ואני בטוחה שאין מישהו שיתווכח. למרות הנאום היפה שהיה פה, החלטתי שהחתימה שלי מעכשיו מוקדשת להעלאת המודעות לשומרת הערים האבודות. קודם כל, תאהבו את קיף! זאת אפילו לא פקודה, כי אני כל כך בטוחה שתאהבו אותו. אחר כך תשפפו סוקיף (כי בואו אף אחד לא אוהב את פיץ), ואז תקראו את כל הספרים ותלכו לעודד את שאנון כדי שלא תעכב את הספר התשיעי בעוד שנה. אתם עדיין כאן? KotLC זאת לא סדרה קצרה.... שכחתי לציין שרו היא מלכה! תאהבו אותה! היא משפפת סוקיף! "אני סופי! טרלהלהלהל אני כמעט מתה! בואו נצרח על פיץ ושסוקיף יהיה לנצחחחחח" ~לחלוטין סופי אמרה את זה סטטוס אחרון: פאנגירל במצב הפרישה ה5++ שלי מהפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2021, 19:50 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן.. את צודקת...
אפשר להגיד שלמדנו ביחד -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2021, 20:08 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת? איך היה?
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 06:32 AM
|
||
הוא היה קצת מגושם... את יודעת
אבל בואי נגיד.. חביב כרגיל.. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 15:02 PM
|
||
אני הכרתי אותו.
|
|
פורסם ב: Apr 12 2021, 08:32 AM
|
||
באמת? הוא עדיין בהוגוורטס ג'יני?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2021, 18:50 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2021, 18:55 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתור מה? כנראה לא תלמיד...
-------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2021, 19:22 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתור שומר הקרקעות של הוגוורטס
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2021, 20:30 PM
|
||
אה יפה!
טוב אני לא אעקב אותך הרבה זמן... חגיגות יןם האהבה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2021, 17:24 PM
|
||
כן, אני רוצה לשלוח להארי ברכה, מה אתה אומר טום?
-------------------- Crazy
|
|
פורסם ב: Apr 21 2021, 18:07 PM
|
||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שאוכל לעזור...
-------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 9 2021, 07:22 AM
|
||
אוקיי אז הוא מש חמוד ויש לו עיניים ירוקות מדהימות אפשר להכניס את זה לברכה?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |