![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (28) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 9 2021, 07:23 AM
|
||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שרוב הסיכויים כן
-------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 9 2021, 07:24 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ צריך לחשוב תודה טום!
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2021, 16:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי תכתבי על המראה שלו...בדרך מיוחדת.
-------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 08:47 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אוקייי אני אנסה לחשוב על זה
-------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
|||
|
פורסם ב: May 19 2021, 08:57 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרת שיש לו עיניים ירוקות נכון? כאילו כמו קרפד משומר?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 09:28 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן זה רעיון ממש טוב
-------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
|||
|
פורסם ב: May 19 2021, 11:59 AM
|
||
והוא גיבור נכון?
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 14:42 PM
|
||
כן, תודה טום! כל מה שאתה אומר ממש עוזר לי!
-------------------- Crazy
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 14:43 PM
|
||
על לא דבר ג'ין בכיף!
|
|
פורסם ב: May 25 2021, 19:18 PM
|
||
![]() מוגל |
תראי עד כמה שיום ולנטיין חשוב אני בטוח שהארי ישמח יותר אם תראי ענין בו ובמה שעבר עליו כך שאם כזה את יודעת..תחקרי עליו קצת על החולשות יתרונות "הסטוריה כאובה"-לדוגמא אייך ניצח בזמנו את את יודעת מי..וכד'ו אז אני אוכל לעזור לך להתקרב אליו אני יכול לגרום לו לראות אותך כול מה שאת כ"כ רוצה...רק תני לי את הידעעע
![]() -------------------- מה שקיים זה משמאמינים בו
|
|
פורסם ב: May 25 2021, 19:23 PM
|
||
וואו טום זה כל כך נחמד מצידך ידעת שבשנה שעברה הוא הביס את קווירל ואת אבן החכמים?
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 18:18 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קווירל?
מי זה? אבן החכמים הפכה לרעה?(היומן -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2021, 11:53 AM
|
||
מה? מצטערת טום אני לא מבינה את הדבר האחרון
אה וקווירל הוא מורה טיפש שאתה יודע מי שלט בו -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 18:38 PM
|
||
כן, כמובן...
אז מה התחלת לספר לי על הארי פוטר? חולשות ויתרונות? בעיקר חולשות? -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 14:11 PM
|
||
אההה הוא מדהים מידי אין לו חולשות
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |