![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (28) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 10:00 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי הוא גיבור הוא לא יפתח את חדר הסודות,
וגברת נוריס וילד בשכבה שלי הפכו לאבן תפגין קצת רגישות טום... -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 12:16 PM
|
||
![]() מוגל |
אפשר חרמושים יהיה לי רק 2 ואחרי שאני יכתוב את זה כלומר ישלך אפשר פליז
-------------------- "בסד"
אני יודאת שזה לא חתימה וואו אבל אין מה לאשות אני עניה 🙏 אפשר כסף? אמרתי לככם שזה לא חתימה וואו.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 14:20 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי טום -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 18:24 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה, פשוט סיפרת לי שכולם מתלחששים שהוא היורש של סלית'רין! זה דווקא די הגיוני. מדבר עם נחשים.נמצא במקום התקיפה הראשונה. הביס את אדון האופל כשהוא היה בן לא יותר משנה וחצי...
![]() -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 18:31 PM
|
||
זה בסדר טום אתה לא תאמין מה קרה היום!
תפסתי את פרסי מתנשק אתה קולט? עם בחורה מחוצ'קנת מרייבנקלו -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2021, 12:22 PM
|
||
מחוצ'קנת?! אז היא בטוח בוצדמית...
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 14:48 PM
|
||
![]() מוגל |
כן. אני ממליץ לך לתת לו את היומן הזה.
שיראה מה את חושבת עליו. -------------------- שלום! עברתי משתמש! קוראים לו הנסיכה חצויית הדם💔
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2021, 17:36 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודעת... הוא בטח יכעס עליי ויספר לאמא.
-------------------- Crazy
|
|
פורסם ב: Feb 13 2021, 12:10 PM
|
||
![]() מוגל |
מה זה משנה? העיקר שאת אומרת לו.
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 17:18 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
מממ, בהכול, רק תגידי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2021, 15:20 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אני קצת מפחדת, אחרי הכל, היא מדריכה...
-------------------- Crazy
|
|
פורסם ב: Feb 19 2021, 15:44 PM
|
||
אז מה? כלומר בוצדמים תמיד ינסו להרוג אותך
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2021, 16:40 PM
|
||
טום! יש בני מוגלגים נחמדים! כמו הרמיוני גריינג'ר.
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2021, 19:17 PM
|
||
היא רק מעמידה פני נחמדה אבל בעצם היא סנובית שתלטנית
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 14:25 PM
|
||
לא נכון! אתה לא מכיר אותה, היא ממש לא שחקנית טובה. אם תגיד עוד מילה אחת רעה על אחד מהחברים שלי, אני לא אכתוב בך יותר!
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |