![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (120) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:31 AM
|
||||||||||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה יש אוקיי נו אני זוכרת את כל הבלאגן עם האסימפטוטות למדנו את זה בתחילת שנה שעברה. איזה סיוט וואי, בא לי מעגל פתאום מרוב פונקציות. אוקיי אז נגיד בתרגיל הזה מה השלב הבא שאני כותבת כשאני מחשבת אופקית? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:31 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהיינו שמה כזה היה לנו בעיקרון 15 שעות לימודים ביום
![]() אבל רק בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:32 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() מה 15 זה יותר מחצי יממה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:34 AM
|
||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לוקחת את הפונקציה, בשביל שיהיה קל לכתוב את זה נניח שהפונקציה היא 1/x (זה אחד חלקי איקס) את כותבת ככה: lim 1/x/x/x עם x שואף לאפס מתחת ללימ וזה נראה מזעזע עכשיו אבל זה אחד חלקי x חלקי x חלקי x ואז את יכולה לצמצם את x/x במכנה, אז את מקבלת lim 1/x איקס שואף לאינסוף את מציבה אינסוף במקום איקס ומקבלת אחד חלקי אינסוף שזה אפס! אז האסימפטוטה היא אפס! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:36 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה היה צריך לברוא אנשים עם קול מונוטוני?
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:37 AM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא לי ללמוד עשר שעות גם בזום ועשר שעות שכל אחת מהן היא שעה שלמה, לא 45 דקות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:37 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אופס לא
חמש עשרה שעות זה יום חמישי כל השאר זה רק שתיים עשרה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:38 AM
|
||
גיליתי איך לשים רקע בזום
פשוט צריך ליצור רקע ירוק מאחוריך ניסיתי לתלות סדין עם סלוטיייפ לקיר לא יצא משהו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:41 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר של בת השוטר מהמם
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:45 AM
|
||
ו
עכשיו אני בלחץ -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:51 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה הגר
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:53 AM
|
||
כלום
לילה טוב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:56 AM
|
||
וואי הגר כפרה תפסיקי להיות בלחץ
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 00:57 AM
|
||
כן, כי זה שתגידי לי את זה זה מה שיעזור לי (:
ואני הולכת לישון, לילה טוב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 01:02 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי הגר סליחה אני מחסום מתמטיקה או משהו
אבל תודה רבה את ענקית (וסליחה על הדיליי) לילה טוב 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |