![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (120) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:19 AM
|
||||||||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש בזה משהו... -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:19 AM
|
||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל זה בדיוק מה שאני עושה בשידור חוזרר\VOD אני פשוט מדלגת להדחה ולא רואה את הכל ואז זה בדיוק כמו להסתכל בחדשות מי הודח.... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:20 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח איתמר טוב שאהבת את החתימה
לפני זה היה לי משהו שלא הספקת לראות ובדיוק חשבתי לעצמי שאתה תגיד שהיא מגעילה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:21 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו מגניב יש פה מור
ונועם ואיתיחר -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב מוזיקה אז בכל זאת שומע את השירים ואז צועק על השופטים המטומטים שלא מבינים שהיעל זו ליהיא גרינר -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
יאיי זוטרופוליס!!
ראיתי את זה בקולנוע מזמן ואז אחרי שזה יצא תמיד כשמראים לנו סרטים בבית ספר רואים את זה.... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעני בדיסססס -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:22 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אני אוהבת את הסרט הזה יש שם אחלה הומור -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
בסופו של דבר אנחנו מוציאים את הטלפונים כי אין לנו כוח לזה -------------------- עומר
|||
|
|
||||||||||||||
העיניין הוא שאני חסרת סבלנות וזה משעמם ממש אבל ההדחה גורמת לזה להיות מעניין -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:23 AM
|
||||||||||||||||
כן.... אבל הכי מטומטם זה שחר חסון אין יותר טיפש ממנו -------------------- עומר
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:24 AM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
כשאני רואה את זה (אם אני ממש ממש ממש משועממת)
אז זה כזה יושבת על קוצים רק כדי שבן אל תבורי לא ידבר כי איכשהו תמיד הוא מוציא את עצמו מטומטם יותר ממה שהוא כזר ובו זמנית נגעלת מאופירה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
וואו בחנוכה הקרוב הייתי אמורה ללכת להקרנת בכורה של STAR WARS שהיה אמור לצאת בתקופה הזאת!
כבר הזמנו כרטיסים לפני חצי שנה... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:25 AM
|
||||
כן.... -------------------- עומר
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |