![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (120) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:25 AM
|
||||||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בן-אל תבורי יותר מטומטם וגם לאופירה לא חסר טמטום אבל שחר באמת סתום אמיתי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:25 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באתי לכתוב משהו
אבל שכחתי מה אה! לא... -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:28 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:28 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר אור
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:29 AM
|
||||
ההפך -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:29 AM
|
||
מה קורה?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:30 AM
|
||||
זוועההההה ואת? -------------------- עומר
|||
|
|
||||
שאלה מוזרה בהתחשב בכך שקמתי לפני חצי שעה אז אין לי מושג ואיתך? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נרא לכם ששחר חסון באמת מטומטם? הוא יודע לשחק נכון? ההפקה רוצה לגרום לזה להיות מצחיק ומעניין הביאו אותו וכנראה אמרו לו משהו כמו :"תקשיב לא משנה גם אם נראה לך לפי הרמזים אדם מסוים גם אם זה לא נשמע כמוהו תגיד ותעשה המון בדיחות" הבן אדם סטנדפיסט זאת אומרת שיש לו כישורי משחק
בכללי ההפקה אומרת להם הכל חוץ מהשמות לדוגמה עם השור הרי יש כל כך הרבה שמות ותמיד הם נחשו אז איך זה שאף אחד חוץ משחר לא אמר שם? אמרו להם השם הזה לא נכון אז כדי שיהיה קול אל תגידו שום שם -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:32 AM
|
||
אמאל'ה
למה הייתה לנו כרגע אזעקה? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:32 AM
|
||||
חחח נכון את צודקת אבל לא ממש כיף לצפות בתוכנית ששלושה מתוך השופטים הם סתומים רצח גם אם זה בכאילו אבל נכון, זה כמו שאסף אמדורסקי לא באמת כזה קשוח הוא אמר לאבא שלי שהמפיקים אמרו לו לפסול כל דבר שזז כדי שיהיה מעניין -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:33 AM
|
||||||||
למה זוועה?
אה אז אני קמתי לפני חצי דקה אז יש לי פחות מושג ממך! סתם. יש לי עוד כמה דקות מבחן ובגלל שאני לא מסוגלת לקום בבוקר אבל אני ישנה לבד בבית, אז גרמתי לאבא שלי, אמא שלי, דודה שלי, סבתא שלי ודוד שלי והשעון המעורר לדבר איתי בבוקר. כדי שאני אקום כאילו. מקווה שאני באמת לא ארדם -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:33 AM
|
||||
אה שכחתי שהיום יש לנו תרגיל ירי טילים מרחוק הקפיץ לי את הלב לתחתונים -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:34 AM
|
||||
רגע מה הצילו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 09:34 AM
|
||||||
אה שכחתי שהיום יש לנו תרגיל ירי טילים מרחוק הקפיץ לי את הלב לתחתונים -------------------- עומר
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |