![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (120) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 10:56 AM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד מאוד אבל היי אולי ככה תהיה לי סיבה לפרוש מהמגמה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 10:57 AM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמישהו ימצא הגיון בזה שאמא טוענת שאני לא אוכלת בכלל אז הפתרון זה לאכול נבטים, זרעים ואגוזים
שו -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 10:57 AM
|
||||||||||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה שאלה אותה עוד פעם והיא חזרה על אותה תשובה. זה אפילו לא נשמע הגיוני שמשהו הוא אוסף של אותו דבר. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 10:58 AM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו אני מרגישה כמו כבשה
אוכלת נבלי בזיליקום בזמני הפנוי -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 10:58 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו זה אמא שלי בול אתמול היא קנתה ל מיליון כדורים ותוספים וברזלים ואיכס -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 10:59 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה למה שאמרתי שהיא התבלבלה
אולי היא התכוונה שמצולע זה אוסף של צלעות -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאכלי כוסברה יותר טעים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייפה
תנו לי אנרגיה האם אני רוצה להיכנס לשיעור מתמטיקה או לא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:00 AM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניחה שביי?
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:01 AM
|
||
ביי?
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה את מתלוננת אני מכיתה א התחלתי לקחת כל יום 3 סוגי כדורים הראשון כדור להפרעות קשב וריכוז השני ויטמין די וגם כדור שינה כי בגלל הכדור הראשון היו לי בעיות שינה ולפעמים גם רביעי כי כל הכדורים האלו עשו לי כאבי ראש וזה בלי להכליל אומגה שלוש וכו'... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() סקיב ![]() |
איזה יום חראאאא -------------------- אליה🍨רוק🍨משחק🍨כמעט 14🍨she/her ולמי שתוהה, אני שונאת את גיל שלוש עשרה אז תדמיינו שאני אחגוג 14 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:02 AM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה? -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:03 AM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
סתם יום חרא -------------------- אליה🍨רוק🍨משחק🍨כמעט 14🍨she/her ולמי שתוהה, אני שונאת את גיל שלוש עשרה אז תדמיינו שאני אחגוג 14 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:03 AM
|
||||||||
הוא רק התחיל מה קרה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |