![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (120) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:03 AM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ אני גם לוקחת ריטלין אני לא מחשיבה אותו אבל עכשיו יש לי גם כדורים של ברזל לאנמיה וגם טיפות ויטמין די וגם מכריחים אותי לאכול קטניות מסריחות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:03 AM
|
||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אגוזים ונבטים לא אמורים לגרום לי לאכול יותר חסר הגיון חחחחחחחח הלוואי עלי לקחת כדורים בשמחה אמא לא רוצה שאקח אבל כל משפט שני שלה זה "את תהיי אנמית" "אין לך מספיק ברזל" "בגלל זה יש לך מיגרנות" הא אני צמחונית כבר שנה חחח בגלל זה היא מציקה לי
כוסברה גורמת לי להקיא יחד עם טחינה זוועת עולם -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:04 AM
|
||||||||||
![]() סקיב ![]() |
הוא התחיל בשבע -------------------- אליה🍨רוק🍨משחק🍨כמעט 14🍨she/her ולמי שתוהה, אני שונאת את גיל שלוש עשרה אז תדמיינו שאני אחגוג 14 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:04 AM
|
||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לקחתי כדורים מימיי -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:05 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהקופת חולים תחזור אלי ואני אקבל את המרשם לריטלין יהיו לי שני כדורים לקחת כל יום
בופ -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:05 AM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאי אנחנו דומות אני גם כמעט לא אוכלת וצמחונית כבר חודש וחצי ואמא שלי חושבת שיעזור לי לאכול שקדים כי זה בריא ואני כבר אנמית אז אני צריכה כדורים אבל זה לא כדורים מזיקים זה רק תוספים כוסברה זה מדהים! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:06 AM
|
||||||||||
![]() סקיב ![]() |
אני צמחונית כבר 3 שנים אמא שלי כל כך דואגת יש לי בדיקת דם כל חודש הולכת לרופא כל חודשיים -------------------- אליה🍨רוק🍨משחק🍨כמעט 14🍨she/her ולמי שתוהה, אני שונאת את גיל שלוש עשרה אז תדמיינו שאני אחגוג 14 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:08 AM
|
||||||||||
שום שום שום כדור? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:09 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחותי הקטנה הייתה צימחונית שנה וחצי אבל אמא שלי הכריחה אותה לאכול בשר למרות שאת אח שלי לא אבל זה כי אח שלי אוכל הרבה דגים היא? לא דגים לא ביצה לא גבינות והיא ממש נמוכה אז אמא שלי אמרה לה שהיא לא כולה להיות צמחונית
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:10 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
מה קשור גובה לצמחונות -------------------- אליה🍨רוק🍨משחק🍨כמעט 14🍨she/her ולמי שתוהה, אני שונאת את גיל שלוש עשרה אז תדמיינו שאני אחגוג 14 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבי אני אוכלת זה סתם לא נראה לה אוכלת פעמיים ביום אכן, יש בזה ברזל נא אני לא אנמית היא סתם היסטרית שלא מרוצה שאני לא אוכלת בשר, עוף ודגים -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתמול ממש התבאסתי שאני לא נמוכה אופס
מישהו רוצה 15 סמ? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
זה נשמע שהיא יותר טבעונית מאשר צמחונית תשמעי איזה חצוף הרופא אתמול התקשר להגיד על התוצאות של הבדיקות דם ואמר לאבא שלי שרואים שאני לא אוכלת בשר אז ישכריח אותי לאכול ואם אני לא מסכימה שיתן לי מכות. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:11 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
טוב ביי
-------------------- אליה🍨רוק🍨משחק🍨כמעט 14🍨she/her ולמי שתוהה, אני שונאת את גיל שלוש עשרה אז תדמיינו שאני אחגוג 14 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 11:11 AM
|
||||
אני אשמח תודה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |