![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (120) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 22:58 PM
|
||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליטרלי הייתי על סף "אע אני לא יודעת לנסח אולי אני לא אגיש כן אני לא אגיש ואשאר באותו המקום לנצח בתור המשתמשת ההיא שפה כבר מלא זמן אבל לא מתקדמת לשום מקום אע אע אני פשוט לא אגיש וזהו" ואז אנשים טובים שיכנעו אותי לנסח איזה משהו ולהגיש ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 22:59 PM
|
||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שהוא ניסה להיות הנהלותי ואני בטוחה שהוא יכול להיות הנהלותי!! כאילו, אם הוא ינטוש את אלרג"ה אני ארצח אותו והוא יודע את זה. אבל כן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 22:59 PM
|
||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים טובים שעושים פיפי בבריכה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 23:00 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבוחן הזה הרס לי את היום
כיף -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 23:00 PM
|
||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן ![]() המצע שלי אפילו נשמר מאזזז ![]() למרות שאז הייתי קצת נוב אז זה היה די נובי אבל נובי בצורה אחרת פפפפ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 23:01 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה להתקדם בכלל
לא ניסיתי לא ת'צוותוכן ולא ת'חניחונך מה זה נותן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 23:02 PM
|
||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בוכה כאן מצחוקקקקק לא יודעת למה פשוט מיסטר סופלה מכריז סגול מצחיק אותי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
שלח שלח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 23:03 PM
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לא זה לא זה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:( מה קרה? 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לתכנן אירועים ואיוונטים להפעיל וכמובן לעדכן גלובאלית שרק בשביל זה רוצים לעלות להנהלת הפורומים בכלל ברור מי צריך לפתוח נו"דים תנו רק לעדכן גלובאלית כל היום -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 23:04 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נוד חדיש
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 23:04 PM
|
||||
איך הלךך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 23:05 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מכירה את זה שאת שואלת מורה שאלה והיא מצליחה לשכנע אותך שטעית? אז זה, רק בהתחלה של בוחן שעשיתי בתשע בערב והיו לי שעתיים פחות או יותר ללמוד אליו ובסוף בדקתי את עצמי ולא הלך לי גרוע כמו שחשבתי אבל התבאסתי לאללה ועכשיו המצב רוח שלי לא משהו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |