![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 10:50 AM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*הפעילות נכתבה מנקודת המבט של סופי ועכשיו גנבתי לה אותה, למי שתהה למה הפעילות כתובה בלשון נקבה :> ![]() תעלול או ממתק אח, איך אני רוצה לפעמים לעשות איזה תעלול טוב לאמא שלי כשהיא לא מביאה לי ממתקים. הייתי רוצה שיהיה יום כזה בשנה. את לא מעודכנת, מותק. שמעת על האלווין? אמ, אולי איפשהו בתת מודע שלי. אבל אני לא חוגגת את זה, וחוץ מזה, אין לי רעיונות! לי אין מי שיתייצב לידי כל פעם שיש לי בעיה כמו לדמויות מד... רגע! להן יש! את מדברת עלינו? את מדברת עלינו. לא. לא שוב. אני בהחלט מדברת עליכם. אני די בטוחה שאתם צריכים חרמשים, ואני צריכה רעיונות. היי, לשנינו יש את מה שהשני צריך, איזה קטע! יופי, נתקעתם איתי. אני צריכה שתמצאו לי דמות מד"פניקית שתעזור לי לעולל תעלול על חשבון הממתקים שלא הביאו לי. התעלול שתעשו, כמובן, יצטרך להיות קשור לאותה הדמות שבחרתם - אני רוצה לעשות את זה גם בצורה מקצועית, לא חובבנית כמו שאתם הייתם עושים לולא הייתי מבקשת מכם לעשות את זה! שקט את, מעצבנת. אנחנו נעשה את זה בשבילך. מה התגמול? יופי, אני שמחה שהגענו להסדר. על ההשתתפות שלכם תקבלו סלסלת ממתקים מהמלאי שאשיג בזכותכם. יש לכם שבוע, לא יותר! התקופה הזאת לא תימשך לנצח (לצערנו).
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 11:25 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם + כינוי: יואב, יואב-פוטר הגאון
הדמות שבחרתי: פרד וג'ורג' התעלול שתבצע: פרד וג'ורג' יציעו למי שלא נתן לך ממתקים חבילה שלמה של ממתקים נהדרים, וכאשר הם יטעמו מהחבילה הם יגלו שכל הממתקים הם בעצם ממתקי תעלולים של פרד וג'ורג'. הממתקים בחבילה: שוקולדימום, טופעילוף ממתקיא וחומיות חום. בניגוד לממתקים הרגילים, הממתקים האלה באמת יגרמו לאנשים הרעים שלא נתנו לך ממתקים להרגיש כך. איך הוא קשור לדמות: באופן כללי פרד וג'ורג' הם שטותניקים ומתאים להם מאוד לעשות תעלולים. בנוסף, התעלול שהם מבצעים קשור בעצמו למהות ההאלווין - הממתקים. הערות/הארות/יחי הממתקים: ממתקים זה נחמד ביותר -------------------- חזרתי אחרי מלא זמן!
פאנפיק אחד כבר יש, מוזמנים לבקר שם! (תלחצו כאן אנשים) גריפינדור שולטים! ה"פ יתקבלו בברכה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 11:41 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רחלי, סגולה
הדמות שבחרתי: פרד, כמובן. התעלול שתבצע: האאאאא הנה החלק המעניין: פרד יהפוך לרוח רפאים, וייקח לכל מי שעובר לידו את כל הממתקים! ולפעמים הוא גם ייעלם, ויחזור לגן העדן של הקוסמים! וככה אף אחד לא יתפוס אותו... ולפעמים הוא סתם יפחיד את כולם... בקיצור- כיף! אלא אם כן יש שם פוטרהאדים שרק ישמחו שהוא רוח רפאים ולא מת לגמרי.... ובסוף הוא כמובן ייתן לנו הכל! איך הוא קשור לדמות:אז פרד, כמו שכולנו יודעים (חוץ ממני שהתבלבלה פה בין פרד וג'ורג'), מת במלחמה על הוגוורטס. מה שלא כולנו יודעים, זה שלפני המלחמה על הוגוורטס, כשכולם התכוננו, פרד וג'ורג' פיזרו על עצמם אבקה שתגרום להם, אם הם ימותו, את היכולת לעבור בין מצב של מוות, לבין מצב של רוח רפאים. והוא תעלולן גדול. ולא סתם גדול! הערות/הארות/יחי הממתקים: -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 12:10 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: קורן, בצד
הדמות שבחרתי: שמונה התעלול שתבצע: שורה וחצי לפחות. הוא יבוא, ילך לספינה מוגדוריאנית ויעשה לסטרקוס רא "בו". סטרקוס רא לא ייבהל אבל אז שמונה יעשה טלפורטציה לצד השני ואז סטרקוס רא ייבהל ויחשוב שיש שם עוד גארד. איך הוא קשור לדמות: שורה וחצי לפחות. בחרתם בו בגלל אירוע שקרה לה? בגלל האופי שלה? פרטו. קודם כל, זה רק הגיוני ששמונה ירצה נקמה אחרי שהרגו אותו. דבר שני, הוא אוהב להשתמש בטלפורטציה שלו. שמונה גם יירצה לנקום את המוות של ריינולדס. אם היה אפשר הוא היה הורג גם את לולה. הערות/הארות/יחי הממתקים: יחי הממתקים!! -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 12:16 PM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רוונה, Brilliant Blunders
הדמות שבחרתי: קילואה! מה, היקום של האנטר הוא יקום בדיוני, אז מותר לי. התעלול שתבצע: הוא ירצה לנקום באח המלא והמציק שלו ששכחתי את השם שלו (אופסי, אני ממש גרועה בלזכור שמות), אז הוא יגיד לו שהוא הצליח להשיג את גריד איילנד, וכשהאח שלו יכנס למשחק, הוא יגלה שזה בסך הכול מקום מוזר וחנוק. עכשיו, כנראה שאתם שואלים איך הוא הצליח להכין זיוף כזה של גריד איילנד, אז הוא פשוט ביקש עזרה מקוראפיקה, ואיכשהו הוא הצליח כי הוא גאון קטן. :> איך הוא קשור לדמות: כי האח הזה התעלל בו כל חייו, כמובן. השוט המאיים. לדקור אותו זה ממש לא מספיק, סליחה. אה, וקילואה מכיר טוב את גריד איילנד, אז הגיוני שהוא יעשה תעלול סביב המשחק הזה. הערות/הארות/יחי הממתקים: קילואה! מותר לי לעשות עליו, שקט. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 12:51 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אור בצד
הדמות שבחרתי: אממ פרסי ג'קסון נראלי? התעלול שתבצע: אזזזז נעמוד מאחורי הבניין וכשמישהו יתקרב לשירותים פרסי יפוצץ את השירותים וזה וזה ואז המים יציפו עד לברכיים ואז כל מי שבבית יהיה מסריח ממי ביוב ו... זהו נראה לי איך הוא קשור לדמות: א- כי הוא יכול לעשות את זה וכי כי כי זה מתאים לו, וכי שירותים וכל זה. אה וגם כי פרסי זורם ונחמד כזה (בשונה מכל מיני אנשים) הערות/הארות/יחי הממתקים: יאמי יאמי יאמי -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 12:58 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: עומר, בצד הדמות שבחרתי: ניקו די אנג'לו התעלול שתבצע: שורה וחצי לפחות אז ככה; קודם הוא יביא את בוב הקטן מהשאול, ויגרום לו להפוך לשלד ויביא איתו עוד כמה צבאות של חתולישלד. ואז הוא יגרום להם לגרפסס גז מדמיע, ככה שכל מי שלא יביא ממתקים ישלם על זה ובגדול. ולבסוף, יירו חצי גומי על הבן אדם איך הוא קשור לדמות: שורה וחצי לפחות. בחרתם בו בגלל אירוע שקרה לה? בגלל האופי שלה? פרטו. בחרתי בזה כי ניקו הוא הבן של האדס, אז אין לו בעיה עם אופל וכאלו, ובוב הקטן הוא חתול שלד ויכול להביא את כל החבורה. ניקו הוא בן אדם אפל. אז מן הראוי שהוא יעשה מתיחה שקשורה לשאול. הערות/הארות/יחי הממתקים: -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 13:14 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:יעל, הרמיוני445
הדמות שבחרתי:סופי, בית הספר לטוב ולרע התעלול שתבצע: מי שלא ייתן לה ממתקים, יקבל מיץ מלפפונים מוקפא שנראה בדיוק כמו סוכריית ג'לי טעימה בטעם מנטה. איך הוא קשור לדמות: סופי נוהגת להשתמש במיץ מלפפונים לטיפוח היופי שלה, עור מושלם ומראה של נסיכה. הערות/הארות/יחי הממתקים: -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 13:23 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רינג, רינג
הדמות שבחרתי:פרופסור מקגנוגל התעלול שתבצע: כל מי שלא יתן לסופי ממתקים, דבר ראשון היא תדבר איתו בטון המאיים שלה ואם זה לא יעזור היא תביא חתולים שיקחו לו את הממתקים (פרופסור מקגנוגל שתוטניקית בהאלווין). איך הוא קשור לדמות: פרופסור מקגנגול מדברת בצורה מסוימת כשהיא רוצה שגורמת לכולם להבין שהם לא היו טובים והם צריכים השתפר והיא סומכת עליהם, החלק עם החתולים זה בגלל שהיא אנימאגוסית חתול (זה נחשב ספויילר?) וקשורה לחתולים מאוד. הערות/הארות/יחי הממתקים:יחי מלך הממתקים! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 14:31 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שם + כינוי: אבישגב קורן המלך הדמות שבחרתי: איימי קהיל התעלול שתבצע: שורה וחצי לפחות תתגנב לבית של נתניאל הרטפורד (שבאמת שייך לה ולדן )היא הולכת שם ומוצאת את התמונה שמובילה לרמז והופכת את המשמעות שלו ואחר כך נתניאל הרטפורד נופל במלכודת שתוכננה מראש איך הוא קשור לדמות: שורה וחצי לפחות. בחרתם בו בגלל אירוע שקרה לה? בגלל האופי שלה? פרטו. בגלל שהוא לקח את הבית שלה ושל דן והיא כעסה עליו שהוא גורם למוות של אנשים חפים מפשע ולכן היא ועודס כמה ממשפחת קהיל עשו את המלכודת הערות/הארות/יחי הממתקים: -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 14:31 PM
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: בצד
הדמות שבחרתי: פרד וג'ורג' התעלול שתבצע: הם יזרקו פצצות סירחון בכל הבית ויזרקו אבקת חושך ויקחו לבעלי הבית את הממתקים בלי שהם ידעו, ואז יזרקו את הזיקוקים שלהם ויבהילו את כולם כי בא להם איך הוא קשור לדמות: זה קשור לדמו(יו)ת כי הם אוהבים לעשות תעלולים ושטויות ולעשות בלגן ולהתפרעולא להקשיב לאף אחד. הערות/הארות/יחי הממתקים: -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 16:36 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ג'יני 337
הדמות שבחרתי: מנהל בית הספר המרושע (מבית הספר לטוב ולרע) התעלול שתבצע: הוא ינצל את תמימותם של האנשים שחושבים שהמסכה שלו זהותו האפלה היא תחפושת, והוא יתן למי שסירב לתת לו ממתקים ממתק מיוחד- שברגע שהם יאכלו אותו הם יהפכו לפיות\זאבים (תלוי מה האופי שלהם), רק שכשהם יאכלו אותו הם ישנו צורה שאיתיות מזעזעת ועם כאבי תופת. איך הוא קשור לדמות: דבר ראשון מנהל בית הספר המרושע הוא התגלמות של רוע טהור, והוא יהנה לעשות להם את זה. דבר שני זה ידוע שהוא הופך את כל הלעדים\יות שקיבלו ציון 0 שלוש פעמים ו\או אף נסיך לא הזמין אותם לנשף השלג לזאבים, ואת הלא עודים שמקבלים 0 3 פעמים לפיות, והוא יהנה לעשות את זה גם כאן. הערות/הארות/יחי הממתקים: כןכן אוכל זה טעים(רק אוכל טעים הוא טעים) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2020, 14:27 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: נעה, מאל מאי האבודים
הדמות שבחרתי: דקס (שומרת הערים האבודות) התעלול שתבצע: הוא יביא לכל אחד ממי שלא יביא לסופי ממתקים חבילת סוכריות שמלאה בשיקויים שהוא רוקח עם אבא שלו, כמו שיקוי הקרחה או שיקוי סליים ורוד וכאלה. איך הוא קשור לדמות: דקס ואבא שלו תמיד רוקחים שיקויים במעבדה, ודקס מאוד אוהב להתעלל בסטינה עם השיקויים שלו, אז זו תהיה הזדמנות פז בשבילו להציק ככה לאנשים. הערות/הארות/יחי הממתקים: ממתקיםםםםםםםםם. אבל אני יותר אוהבת חטיפים. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2020, 18:29 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: שיר, shir shaul
הדמות שבחרתי: הארי פוטר התעלול שתבצע: טוב אז כל מי שלא יסכים לתת לך ממתק, הארי ילבש את גלימת ההיעלמות ויוכל לחרפן אותו\ה כל שהוא\היא יצאו מדעתם. הוא יוכל למשוך להם בשיער, לדגדג אותם או כל דבר אחר ואחרי כמה דקות של חירפונים, הוא יוריד את הגלימה וזה יהי פשוט קורע!! איך הוא קשור לדמות:טוב אז כידוע הארי מומחה בשימוש בגלימת ההיעלמות ככה שלא תהיה לו בעיה, וכמו שהיה ניתן לראות בסרט השלישי יש לו כמה תעלולים בכיס כמו שעשה למאלפוי, קראב וגויל בהוגסמיד. הערות/הארות/יחי הממתקים: -------------------- נ.ב אם אתם רוצים לעשות מצווה ולתרום לנזקקים, אז אני אשמח לתרומות חרמשים :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |