![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 12:35 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורנון דרסלי ![]() שם הדמות - ורנון דרסלי. תאריך לידה - 11 בספטמבר 1956, (חיפשתי וזה מה שמצאתי, אם מישהו יודע שזה לא התאריך הנכון אני אשמח שיודיע). בני משפחה - אישתו: פטוניה דארסלי. בנו: דאדלי דארסלי. אחותו: מארג' דארסלי. מה הוא - ורנון הוא מוגל (בן אנוש רגיל) שיודע על הקוסמים. הפעם הראשונה שהופיעה בספרים - ספר ראשון, הארי פוטר ואבן החכמים. רקע: ורנון דרסלי נולד ב- 11 בספטמבר 1956. ורנון למד באקדמיית התכה לבנים ולאחר מכן הלך לעבוד ב- "Grunning" - שם היה מנהל בכיר זוטר. ורנון הציע נישואים לפטוניה בשנת 1977 (מכיוון שלא אהב את ג'יימס פוטר שהיה בחתונתם קרא לו "קוסם כלשהו" בטווח שמיעתו). בשנת 1980 הם הולידו את בנם הראשון והיחיד דאדלי שיגדל להיות מפונק מאוד. שניהם כזוג ובנפרד לא אהבו דברים שונים או מוזרים. ורנון דרסלי נחשב כאדם שמנמן ובעל שיער שחור (בעבר וכיום אפור) ועיניים כחולות (בספר), יש לו שיער חום בלונדיני ושפם עם עיניים ירוקות (בסרט - תקנו אותי אם טעיתי). לורנון יש אופי רע: הוא שחצן, כעסן, פתיל קצר, רברבן, בן אדם קשה שמגלה מעט מאוד דאגה לאחרים ובריון קטנוני שהיה לא סבלני לחלוטין כלפי אנשים השונים ממנו. ורנון הוא גם אבסורדי, חומרני ובעל דאגה רבה לעושר (שפט לרוב אנשים על פי גודל מכוניותם). ורנון ממש שנא קסמים, כשהארי קיבל את המכתב הראשון שלו הוא ניסה להחביא אותו, ככה כל פעם כשמכתב נוסף הגיע עד שבסופו של דבר לא יכל להחביא את הדבר מהארי יותר מכיוון שהאגריד בא להארי להודיע בעצמו על ההזמנה להוגוורטס, מאז ורנון ראה את הארי רק בחופשות וחגים (לפעמים) והתייחס אליו רע בתקופות האלו. במהלך השנים הבאות מסופר רק על קטעים קצרים עם ורנון והארי שבהם ורנון מתעצבן על הארי כל פעם מחדש. בשנת 1996 דמבלדור מבקר בבית משפחת דרסלי להודיע על צוואת סיריוס בלק, בהתחלה ורנון היה חשדן וכעוס כי הוא לא אוהב קוסמים אך לאחר מכן הפך לחמדן כששמע שהארי ירש את גרימולד 12, לאחר המריבה הארי עוזב עם דמבלדור. בפרידה של משפחת דרסלי מהארי בספר השביעי ורנון לא אומר להארי כלום כמעט לעומת דאדלי ופטוניה, כשנפרדו ורנון כמעט לחץ להארי את היד אך נמנע מכך ברגע האחרון. לאחר המלחמה הגדולה היו לורנון מספר נכדים מאת דאדלי, לא ידוע אם שמר בכלל על קשר עם הארי או ששלח לו כרטיסי חג מולד לפחות. לא ידוע אם ורנון חזר לחיות בדרך פריווט 4 או שנשאר לגור במחבוא איפה שהיה בזמן המלחמה. בשנת 2015 חתם ורנון על עצומה מקוונת להחזרתו של ג'רמי קלרקסון כמנחה תוכנית הטלוויזיה "Top Gear" בטענה שזו הסיבה היחידה שהוא שילם עבור רישיון טלוויזיה. בשנת 2020 לא ידוע אם ורנון עדיין חי או לא. דעה אישית: אני גם מאוד אהבתי את ורנון וגם פחות מאוד אהבתי את ורנון, ורנון מראה לנו אדם של חיים רגילים שהפילו עליו (סוג של) לאמץ ילד קוסם. ורנון לא יודע מה הולך לקרות, אם הארי יעשה בטעות קסמים כשיהיה קטן ויפוצץ את כל הבית ולמרות זאת מסכים בסופו של דבר לאמץ אותו. כשהארי גדל אנחנו רואים איך הוא מתייחס אליו בגועליות ומסנה לגרום להארי לא להאמין בקסמים. אני מאוד מבין את ורנון (לא מסכים, מבין) על מה שהוא עשה, ככה הוא התמודד עם כל מה שקורה, הארי מתחיל לספר לו על חלומות עם קסמים וורנון נלחץ ולא יודע מה הולך לקרות אז הוא מגיב בתוקפנות, פחות אהבתי את איך שהוא התנהג אל הארי בתור ילד קטן, נניח (דגש על נניח) שהיה לו תירוץ מוצדק לעשות את זה כשהארי היה בן תשע ומעלה. אבל עד גיל תשע, כשהארי היה קטן, למה הוא עשה את זה? הארי היה ילד קטן שלא ידע כלום ולא הבין כלום על קוסמים וורנון התאכזר אליו, יכול להיות שורנון פשוט לא אהב את משפת פוטר אבל לדעתי זה עדיין לא תירוץ, בסופו של דבר אהבתי יחסית את הדמות של ורנון כי הוא היה דמות מאוד מעניינת :). דברים נוספים: ציטוטים - "אין דבר כזה קסמים!" “!I am not paying for some crackpot old fool to teach him magic tricks" “?Are you threatening me, sir” “?And do I look like the kind of man who can be intimidated” פאנארט - ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 13:10 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הועבר.
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2020, 00:25 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
דבר ראשון - ממש אהבתי שעשית את שלושת הסיקורים על משפחת דרסלי, א כי זה משפחה אז זה מגניב ב הם לא אהודים במיוחד.
שוב, הסיקור מרגיש לי קצר. אני לא יודעת מה עוד אתה יכול להוסיף, אבל אשמח שתוסיף. -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2020, 00:36 AM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה סיקור, באמת היה שווה מדי פעם להעלות סיקורים של דמויות קצת פחות "עסיסיות" (זו המילה הנכונה?) כמו הדארסלים. אני כן חושבת שהיה מקום להרחיב טיפה את הרקע של הדמות (מבחינת אופי, נאמר) אבל זה אחלה. אישית אני שנאתי את הדמות של ורנון, אבל הוא שעשע אותי לא מעט.
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2020, 00:42 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה על התגובות, אני אוסיף אופי ברגע שאהיה מול מחשב :)
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2020, 19:21 PM
|
||
![]() מוגל |
שלום
-------------------- הוד סלע המלך
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2020, 20:33 PM
|
||
![]() מוגל |
כל הכבוד
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 03:17 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד. באמת סיקור יפה ולא רגיל, בדרך כלל לא עושים סיקור על דמות מוגלגית... אבל זה סיקור חמוד
|
|
פורסם ב: Nov 10 2020, 10:10 AM
|
||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיקור נפלא. הוא מכיל פאנארט משעשע מאוד, ציטוטים, תמונה, דעה אישית כתובה ומנוסחת היטב, לטעמי, אך גם יש כמה דגשים שהייתי רוצה להצביע עליהם. רק חשוב לציין - אני כותב את התגובה הביקורת בונה ואם נעלבת, אני ממש מצטער:
במשפט הזה שכחת להוסיף "ב-" לפני תאריך הלידה. בנוסף, במשפט של תאריך הלידה אכן צריך להוסיף את השם אבללדעתי במשפט אחרי זה אפשר במקום "ורנון" לכתוב "הוא". העיצוב. הצבעים שבחרת יפים, אבל אחד מהם זוהר והשני בהיר כזה וזה יצר לי ניגוד... לא יודע, יכול להיות שזה רק אני. מלבד זאת הסיקור מושקע. רואים שהשקעתי מחשבה ויכוח בניסוח ובעיצוב ושאפו לך! שוב, ההערות היו למען שיפור ולא כדי להעליב ואם נעלבת אני מצטער. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 16 2020, 12:30 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני לא זוכר איפה, אבל קראתי במקום כלשהו שמשפחת דרסלי לא אהבה את הארי בגלל שהוא היה הורקורקוס ומי שנמצא בקרבת הורקורקוס הרבה זמן נהיה כועס. וזה לא קרה בהוגוורסט בגלל שהיו שם הרבה אנשים או בגלל שהיו שם כוחות שהחלישו הורקרקוסים.
|
|
פורסם ב: Dec 1 2020, 15:58 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור פצצתי, מסביר מאד את וורנון (אף על פי שאני עדיין חושב שהוא היה די גועלי.)
אהבתי את התמונה השנייה, יותר מתאימה לתיאור בספרים! (ראש סלק אדום ענקי ואפס צוואר.) -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 15:59 PM
|
||
![]() מוגל |
אין לו בכלל שם אופציה
|
|
![]() |
||
![]() סקיב ![]() |
לדעתי ורנון הוא לא יותר מדמות משנית נוראית אני שונא אותו ואת פטוניה אבל עם דדלי אני יכול ליסתדר, אבל מאוד אהבתי את מה שכתבת בעיקר את החלק של דעתך האישית אני מאוד אוהב לקרוא דעות של אנשים[COLOR=yellow][SIZE=7][align=Right]
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |