![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 31 2020, 23:10 PM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הערות/הצעות/שאלות/בקשות וכל דבר אחר לא הבנתם משהו לגבי החוקים? לא בטוחים האם האשכול שאתם רוצים לפתוח הוא ספאם? יש לכם הצעות או הערות על הפורום? אתם יותר ממוזמנים לשאול כאן ולכתוב הכל כאן :) שימו לב שעליכם לקרוא את חוקי הפורום ואת החוקים הגלובאלים לפני שאתם שואלים. בנוסף, שאלות שאינן קשורות לפורום דיבורים אינן מתאימות כאן ומקומן בפורום הערות/הארות/הצעות/תלונות. -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2020, 23:12 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראשונהההה!
אמ, אני חשבתי אולי לפתוח אשכול עובדות, אני צריכה אישור? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 11:10 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין צורך באישור.
![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 11:13 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ איך אני אמורה לתייג את זה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 11:32 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשכול עובדות||סופי
ככה ![]() -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 00:57 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב נו, אני אהיה נחמד מקסים ומתוק
ואשאל: מישהו יודע איפה נמצא הסיקור מתכון? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 09:05 AM
|
||
היי, מדריך לסיקור מתכון נמצא בעזרי פורום דיבורים, אבל אני נחמד אז תיקח קישור מדריך לסיקור מתכון (לחיץ) המשך יום טוב!
![]() -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 19:30 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כמה מ"פים יכולים להיות פעילים באותו זמן?
-------------------- אליה🍨רוק🍨משחק🍨כמעט 14🍨she/her ולמי שתוהה, אני שונאת את גיל שלוש עשרה אז תדמיינו שאני אחגוג 14 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 20:34 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לעשות אשכול בדיחות?
ואם כן, לתייג אותו ככה: "אשכול בדיחות || קורן" ? -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2020, 18:43 PM
|
||
gorby-
2. אבל אם יש לך אישור אז יש רשימת המתנה ואז שמתפנה מקום למ"פ אפשר ישר לפתוח ![]() קורן- אפשר בהחלט. אכן ![]() -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 09:20 AM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך אישור בשביל האשכול?
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 09:29 AM
|
||
לא
![]() -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Nov 16 2020, 08:03 AM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי הצעה הודיה אבל אני דורש ליישם אותה רק כשעומר יצטרך אלייך: אולי תעשו אשכול סדר לשמות נו''דים? כאילו, תור לשמות?
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2020, 16:05 PM
|
||
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Nov 18 2020, 16:46 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עומר, טופל.
![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |