![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) 1 2 [3] 4 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 01:20 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי, תודה
את תפתחי גם לינקיית ספיישלים? שכל ספיישל שאי פעם יקרה סיקורים שיפתחו במסגרתו יהיו שם? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 01:23 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניחה שאתה מתכוון לסיקורי בצלצלים ולכן אני אענה לך בהתאם לכך, אם אני טועה תתקן אותי.
כרגע סיקורי בצלצלים לא נשמרים באף מקום, אבל הרגע העלת לי רעיון אני אלך לבצע אותו כך שעוד מעט תראה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 15:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה לפתוח מדריך על שיטות זיוף בעיות אינטרנט בזום?
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:55 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ עדיין לא הוספת ללינקייה
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2021, 16:21 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגמר הספיישל בצלצלים, אבל עדיין אפשר לסקר בצלצלים? או שזה לא אפשרי?
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 13:52 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אולי אפשר שמנהל/ת הפורום וחברי הנהלה גבוהה יוכלו לתייג אשכולות במצב נוד (מצב נוד זה שלא יקבלו חרמשים והודעות לא יעלו וגם כל אשכול כזה ננעל אוטומטי בעמוד 100)(תיוג הכוונה רעיון שיש את האפשריות המיוחדות כמו אפשר שימוש בסמלים אז מנהלי הפורום ומנהלים גבוהים יוכלו לעשות את זה)
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הארי פוטר(Harrius Potter)🦌🎩🦌3⒐6(XXXIX.IX)🦌🎩🦌 ראש מחלקת ההילאים 🦌🎩🦌 כושף ראשי בקסמדרין🦌🎩🦌 מביס האופל 🦌🎩🦌 גריפינדורי גאה 🦌🎩🦌 מחפש וקפטן 'ברק הקווידיץ' 🦌🎩🦌משקפיים עגולים לי יש ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2021, 11:07 AM
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך הומוריסטי, בהחלט כן.
כרגע המדריך לסיקור בצלצל אינו חלק ממדריכי הפורום ולכן התשובה היא לא.
לא הבנתי כל כך את ההצעה. רק שים לב שבמידה וזו הצעה לשיפור הפורטל שלא קשורה בהכרח לפורום דיבורים מקומה לא כאן אלא בפורום הערות/ הארות/ הצעות/ תלונות (לחיץ). @עומר בוצע. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 8 2021, 20:29 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ענית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 09:10 AM
|
||
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 17:16 PM
|
||
טופל.
![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2021, 17:03 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר לי לעשות מדריכים קטנים על שפה? לדוגמה, מתי כופלים את האות ו' ומתי לא צריך?
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 09:34 AM
|
||
מותר לעשות מדריכים על כל דבר שלא מתאים לפורום אחר.
לא הבנתי למה התכוונת במדריכים קטנים? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2021, 01:18 AM
|
||
קיי
את יכוהלה להוסיף לי קופונים? עבר די הרבה זמן >< --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 21:35 PM
|
||
עדיין לא חילקתי תגמול על הפעילות
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 22:47 PM
|
||
זה יקרה כשהנהלותי כלשהוא יטפל בתגמולים.
התשובה תקפה לשתיכן. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |