![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 15 2021, 14:57 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2021, 16:19 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2021, 16:20 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 22 2021, 15:11 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריך חרמשים אפשר?
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2021, 16:14 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2021, 14:44 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשלח לכולכם :)
האריפוטר האחד והיחיד – היי, תוכל למצוא דרכים להשגת חרמשים בעמוד השאלות הנפוצות. להבא עדיף שתבקש/תשאל לגבי דברים שקשורים לאתר בפורום הערות/הארות/הצעות/שאלות. המשך גלישה נעימה :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2021, 16:01 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
כרגע, כשהודיה לא נמצאת ובפועל אין מנהלת לפורום למי שולחים פעילויות ומפים לאישור? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2021, 14:04 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנהלת הפורומים ^^
|
|
פורסם ב: Apr 23 2021, 10:55 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זוכה משתמש החודש מהחתימה וה5000 חרמשים?
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2021, 22:18 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, לא כל כך הבנתי את השאלה?
אבל לפי מה שכן הבנתי, היא לא קשורה לפורום דיבורים ולכן המקום שלה הוא לא פה אלא בפורום הערות/ הארות/ הצעות/ טענות. המשך גלישה מהנה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2021, 21:04 PM
|
||
![]() מוגל |
אני יכול לפתוח אשכול של כול הקישורים לכול הסרטים של הארי פוטר
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 18:02 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי,
השאלה ששאלת לא קשורה לפורום דיבורים אלא לפורום הסרטים ולכן מקומה לא פה אלא שם. המשך גלישה מהנה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 21:17 PM
|
||
הודיההה לא הבנתי בחובה שנתת לי בפעילות ״אמת או חובה״ מה אני אמורה לעשות
מזתומרת דברים נובעים לי (שיעול לא הייתי נובית שיעול רק זורקת פה משהו) -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 21:18 PM
|
||
זה פשוט, תחפש אשכולות/ פאנפיקים/ תגובות נוביות שלך ותקשר אותם לחתימה :)
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 21:23 PM
|
||
עוד שאלה, איך אני מוכיחה לך שעשיתי?
-------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |