![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 10:28 AM
|
||||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*שימו לב! הפעילות נוסחה ביחד עם ליאו(נוב ותיק)* ירח דבש בדיסני | שלב ראשון פעילות רב שלבית הנסיך והנסיכה היו מוכנים לירח דבש שלהם, אך לפתע בא אליהם המשרת ואמר בבהילות: ”אדוני, גברתי, שכחתם משהו!“ ”מה?!“ הזדעקה הנסיכה ”מה שכחנו?!“ ”את הארץ שאליה תטוסו.“ התנשף המשרת. ”אוי, כמובן“ ענה הנסיך ”עכשיו אנחנו בבעיה, לאן נטוס?“ שלום משתמשים ומה זה משנה לנו? זה משנה כי נסיכות ונסיכי דיסני צריכים לצאת לירח דבש ולא יודעים לאיפה כמו שאמרנו מקודם, ואתם תעזרו להם! ואם אנחנו לא רוצים/ות? אז תעזרו להם כדי כדיי שלא יתקעו אצלם בבית בלי ירח דבש והסוף יהיה עצוב. וגם כי יהיה לכם כיף בפעילות. אז בסדר, מה צריך לעשות? לבחור לנסיך והנסיכה, ארץ אליה הם יטוסו לירח דבש, ולהסביר למה הזוג הזה יטוס לשם. לדוגמא: שלגייה תטוס לארץ התפוחים כי היא הורעלה מתפוח. היפיפייה הנרדמת תטוס לארצות הברית, כי בזמן ששם בוקר בישראל ערב והפוך, וככה יהיה לה תירוץ למה לישון כל הזמן. ובשלב השני אתם תצטרכו להגיד... אה רגע ליאו אמר לי שאסור לי להגיד מה יהיה בשלב השני, אז אתם תגלו עוד שבוע שיגמר השלב הזה. שימו לב כמה נקודות חשובות: מותר להמציא ארצות שמתאימות לזוג. צריך בבחירת הארץ לפי האופי של הנסיכה כי בדרך כלל, לא ידוע הרבה על הנסיך, אבל אם כן ידוע הרבה אז להחליט גם לפי האופי של הנסיך. ו... כמובן תגמול! אתם תקבלו 3 פ"מים מאושרים ישר מהבנק ומי שישתתף בשני השלבים יקבל פ"מ בונוס! הנה הטופס:
בהצלחה! הפעילות תינעל עוד שבוע. *שימו לב מי שלא ישתתף בשלב הזה יוכל להשתתף בשלב הבא* -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 11:09 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אבישג, בצד הנסיכה והנסיך(אם ידוע השם): האנה וקריסטוף (לשבור את הקרח) לאן הם יטסו: לאמריקה למה הם יטסו לשם: כדי שיראו שלג בלי שיצטרכו את אלזה הערות/הארות/שאלות/ירח דבש/חניךחונךךךךךך: -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 12:03 PM
|
||
שכחנו לציין צריך את ההסבר לפחות שורה וחצי, מוזמנת לערוך
![]() -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2020, 21:07 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רינג, רינג
הנסיכה והנסיך(אם ידוע השם): רפונזל ושכחתי את שמו, פלין? יוג'ין? אני זוכר שיש לו שם משפחה מגוחך. לאן הם יטסו: הם יטוסו לארצות הברית! למה הם יטסו לשם: מכיוון שבארצות הברית של ימינו אסור לחטוף אנשים ולעשו מהם סוג של עבדים, וצריך לשלם לאנשים שעושים בשבילך עבודה אז הם יטוסו לשם כי שם זה יזכיר לרפונזל שזה לא יקרה לה שוב. הערות/הארות/שאלות/ירח דבש/חניךחונךךךךךך: -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2020, 00:17 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: דרקונית, סוד סודי
הנסיכה והנסיך(אם ידוע השם): יסמין ואלאדין לאן הם יטסו: אנטארטיקה. בעתם אני רוצה להיות מהפכנית אז ארקטיקה. למה הם יטסו לשם: רוח הרפאים המרושעת של ג'פאר השתלטה על הסוכן נסיעות, ואז הוא שלח אותם לארקטיקה כדי שהם יקפאו כי הם רגילים לחום. למרבה המזל אינואיטים חביבים מצאו אותם והצילו אותם. הערות/הארות/שאלות/ירח דבש/חניךחונךךךךךך: דרקונים זה החיים!! -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2020, 12:52 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:יעל,הרמיוני445
הנסיכה והנסיך(אם ידוע השם):בת הים הקטנה ואריק לאן הם יטסו:הוואי למה הם יטסו לשם: כי יש שם חוף ים, וככה אריאל תוכל להיות בתוך המים, ואריק על החוף, גם יש שם שמש ופרחים, ואריאל אוהבת פרחים ודברים יפים. הערות/הארות/שאלות/ירח דבש/חניךחונךךךךךך: ![]() -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2020, 09:45 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:
הנסיכה והנסיך(אם ידוע השם): בל וחיה לאן הם יטסו: אנגליה למה הם יטסו לשם: כי הגיעו משם המון ספרים ובל אוהבת לקרוא ![]() ![]() ![]() הערות/הארות/שאלות/ירח דבש/חניךחונךךךךךך: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2020, 17:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:אבישג, לברדור
הנסיכה והנסיך(אם ידוע השם):רפונזל והנסיך מה שמו לאן הם יטסו:לנפטון למה הם יטסו לשם: כי הנסיך מה שמו לא יתקע על מגדל כי הוא לא יעלה על מגדל כי נפטון זה חלק והוא לא יכול ככה להתקע על מגדל וגם ככה האמא הלא אמיתית שלה לא תצעק עליה לא לטייל בטבע. הערות/הארות/שאלות/ירח דבש/חניךחונךךךךךך:מה??????! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 12:09 PM
|
||
שימו לב! מי שיגיב מעכשיו לא יחשב ולא יקבל תגמול!
-------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 13:46 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד לכל המשתתפים! תגמול יתווסף בקרוב, והשלב השני יפתח בהקדם. ננעל (:
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |