האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור סדרה || המשרד (ארה"ב)
פורסם ב: Nov 1 2020, 22:32 PM
צטט הודעה

אסור לך לחשוב

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 2597
מגדר:male
משתמש מספר: 64972
חפצי המשתמש: צפה

המשרד

The Office (US)

User Posted Image

יוצרים: ריקי ג'רווייס (שיצר את הסדרה הבריטית), גרג דניאלס ("מחלקת גנים ונוף")
שחקנים: סטיב קארל, ריין וילסון, ג'נה פישר, ג'ון קרסינסקי
ז'אנר: קומדיה, קרינג', דוקו-בכאילו
שפה: אנגלית
זמן ממוצע לפרק: 20 דקות
עונות ופרקים: 9 עונות ו-200 פרקים
שנים: 2005-2013
איפה לראות: אמזון פריים וידאו, הוט קומדי סנטרל

עלילה

דמיינו רגע שנניח ואתם עובדים עכשיו בעבודה המשרדית הכי משעממת בעולם. רואה.ת חשבון, מזכיר.ה וכו'. דמיינתם? יופי. עכשיו בואו נגיד, שצוות צילום ענקי, חמוש במצלמות מכל עבר ייכנס למשרד שלכם ויתחיל לצלם הכל. ליטרלי הכל. חושבים שיהיה משעמם? בהחלט לא.. טוב, לפחות לא במקרה הזה. אי שם בסניף של חברה בינונית למכירת נייר בשם "דאנדר מיפלין" בסקרנטון, פנסילבניה, צוות צילום (כביכול) מתחיל לתעד את חיי היום-יום של העובדים בסניף, שתכל'ס, עושים הכל חוץ מלעבוד.

בין הנפשות הפועלות במשרד נמנים מייקל (סטיב קארל), הבוס המעצבן והתמים של הסניף ורואה בעובדיו כמשפחה בשבילו, ג'ים (ג'ון קרסינסקי), איש מכירות משועמם שדלוק על מזכירת המשרד פאם (ג'נה פישר) ומעביר את הזמן בלעשות מתיחות על חברו לשולחן דוויט (ריין וילסון), ועד מספר עובדים נוספים ושונים שלכל אחד מהם יש את הרגע שלו לזרוח. מה שעוד מוסיף לזה עם הסיטואציות המצחיקות והמוזרות בין העובדים, כמו ההרצאות הקבועות של מייקל בחדר הישיבות, והמערכת יחסים שלו עם ג'ן, הבוסית שלו, חילופי המילים המוזרים בין דוויט לאנג'לה, ובעיקר הסיטואציות המביכות בין העובדים. המשרד נחשבת אחת מסדרות הקומדיה הטובות ביותר בארה"ב, ויש כאלה שאפילו משווים אותה ל-Friends (!).

User Posted Image

חוות דעת

כשאמרו לי שזו סדרה אחת הטובות ונצפות בארה"ב, ובתור חובב של סיטקומים, התחלתי לנסות לראות. האמת שבהתחלה התאכזבתי. העונה הראשונה - שהייתה רק 6 פרקים אגב - הייתה ממש עשוייה בטעם רע ומשהו שם לא עבד טוב (בעיקר הדמות של מייקל, הבוס). אני הפסקתי לראות אחרי הפרק השני, לא מבין איך עשו 9 עונות מהדבר הזה. אחרי כמה זמן שמעתי על הסדרה שוב והבנתי שהסדרה בכלל התבססה על תוכנית בריטית, ושכל העונה הראשונה הייתה שעתוק של הסדרה הבריטית המקורית, ושהחל מהעונה השנייה זה משתפר - אז אמרתי - אני אנסה עוד פעם, והחל מהעונה השנייה הסדרה ממש משתפרת, במיוחד הדמות של מייקל, והסדדרה מצחיקה אולי בהומור שלא יקלע לכל טעם אבל בהחלט שנונה ומקורית. הסדרה ממש פורצת את הגבולות של מה אפשר לעשות בסביבה קטנה ומשממת כמו משרד יומיומי. הסדרה מאבדת את הקסם שלה בעונות המאוחרות אבל עדיין סדרה שאני נהנה לצפות בה לפעמים, וכל פרק שאני צופה מחדש אני מגלה איזה כותבים מעולים יש לסדרה הזאת.

קטעים שאני אוהב מהסדרה:

--------------------
עידו 17

וכשהפסקתי להיות איש כועס
כשדיברתי אליי
בטון מתפייס
פתאום
התפנה כל כך הרבה מקום
וכל האור היה יכול
להיכנס.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025