![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 2 2020, 22:01 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() בית הרוחות - משימה שנייה "שלום ולא להתראות, יצורי ביבים!" צעק דרקולה, הפך לעטלף ונעלם בשמי הלילה שמעבר לגג בית הרוחות. כעת נותרו 8 מתמודדים בלבד, לאחר שחצי מהם נפסלו מהתחרות. המשתמשים נותרו בחדר המשימה הראשונה, לא יודעים מה לעשות והיכן המשימה השנייה. "שלום לכם, ילדים." אמרה מכשפה זקנה מאחוריהם, וכל המשתמשים קפצו בבהלה. "אל תדאגו. אני המנחה של המשימה השנייה!" שלום! אני המכשפה תרזה. אני קיימת בפאנדום הספיישל הזה. מתברר שהספיישל שעשיתם הפך לפאנדום מרוב הפעילות שלו, ואז אני נוצרתי. אני לא מוצאת הרבה חברים וחברות שמתאימים לדרישות שלי, ובגלל שאתם גם ככה מקבלים על זה תגמול מסופי וליאור אתם מבינים, תמיד רציתי לגלות עולם, "לצאת אל החופש", כמו שדודה שלי הייתה אומרת. הבעיה היא.. שטוב, אני מכשפה. בימי הביניים שרפו אנשים מסוגי למוות, מה יהיה עכשיו? אני צריכה למצוא דרך להתשלב בין בני האנוש, ואתם תעזרו לי בכך. קדימה. די לדבר אלינו כמובן מאליו. אנחנו מכריזים שביתת משתמשי- רגע, לא! על מציאת דרך עבורי להשתלב בחברה האנושית, תקבלו לא פחות מאשר סדין נקי ומצוחצח של רוח רפאים. השביתה נגמרה. איך בדיוק נעשה את זה? מקסים! שמחה לשמוע. עליכם לשלוח את הדרך שלכם לסופי (לחיץ) או ליאור (לחיץ) בהודעה פרטית. המשתמש עם הרעיון היעיל והמקורי ביותר יזכה בסדין נוסף! יש לכם עד מחר בערב, ואני מקווה שתצליחו כדי שאוכל לגלות את העולם שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2020, 00:18 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שימו לב: הפעילות תעלה רק מחר, אז יש לכם עוד זמן להשתתף.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2020, 20:38 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד לכל מי שהשתתף! קבלו את הזוגות למשימה השלישית... זוגות המשימה השלישית אור (Crazy Little Thing) ונועם (נקמת האלפקה) עידו (Black Sheep) ורינג (רינג) כל הכבוד לכל מי שהגיש את המשימה השנייה, גם אם לא עלה למשימה השלישית! אנחנו מזכירים לכם שתוכלו להשתתף בתחרות גם אם נפסלתם או לא נרשמתם, בהתאם לנהלים שמצוינים באשכול ההרשמה. המשימה השלישית תעלה בעוד מספר דקות ![]() שימו לב שעקב כמה תסבוכות הפסלנו גם זוגות שלמים וכדומה. הו, ושכחנו לציין - מי שזוכה בבונוס של סדין רוח רפאים על העזרה המושקעת ביותר למכשפה תרזה הוא... היא... נועם - נקמת האלפקה! כל הכבוד, נועם! את זוכה בסדין רוח רפאים נוסף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |