![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 12:30 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בצק עוגיות טבעוני שם המאכל - בצק עוגיות טבעוני ללא חלב | בן & ג'ריס, נראה לי זה בצק עוגיות פיינט, יש הבדל? המקום ממנו הוא לקוח - האתר למתכון :) (האתר של בן וג'ריס) מממ, זה הוביל לאתר הראשי, בעיה, תקראו מה לעשות אז: תסמנו עם העכבר בצד ימין למעלה את המילה "טעמים", (משמאל ללוגו), (לא ללחוץ!) ושם ללחוץ על "מתכונים עם גלידה", אחרי זה יש לכם שם כמה אפשרויות של מתכונית תלחצו על "טבעוני" ואז על "חטיפי בצק עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניים" וזהו, הגעתם :). מידע על המאכל - גלידת בן אנד ג'ריס בצק עוגיות זו גלידה מעולה שהמרכיב העיקרי שלה הפעם הוא בצק עוגיות, כמו שזה נשמע, זה כמו בצק עוגיות לא אפוי רק שהוא טיפה יותר אפוי והוא עגול כזה ככה שאתה נותן בו ביס והוא פריך אבל זה מתקרב לדעה אישית אז אני אפסיק כאן. מצרכים וכלים - * 1 פיינט גלידה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס ללא חלב מחולק * 1/2 כוס חמאה טבעונית ללא מלח מומסת * 1/3 כוס סוכר חום בהיר * 1/3 כוס אבקת סוכר * 1 כפית תמצית וניל * 4 כוסות קמח שיבולת שועל * 2 כוסות מיני שוקולד צ’יפס, מחולק * קצפת טבעונית לזיגוג וסוכריות צבעוניות (אופציונלי) אופן ההכנה - 1. מרפדים תבנית אפייה בגודל 20/20 בנייר אפיה, משאירים עודפי נייר בצדדים. שומרים בצד בשביל הגנאש 1/3 כוס גלידה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס ללא חלב ומוציאים ממנה את חתיכות הבצק עוגיות. ![]() 2. מקציפים את החמאה, הסוכר החום ואבקת הסוכר בקערה גדולה בעזרת מיקסר ידני , עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את התמצית וניל ומערבבים, מוסיפים לסירוגין את הקמח והגלידה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. בוחשים פנימה כוס שוקולד צ’יפס. ![]() 3. משטחים את התערובת הטבעונית בצורה אחידה בתוך התבנית. מקפיאים בזמן שאנחנו מכינים את הציפוי. ![]() 4. ממיסים כוס שוקולד צ’יפס עם 1/4 כוס גלידה במיקרו בפולסים של 30 שניות כל פעם, בוחשים עד שהכל נמס לגמרי. מורחים את הגנאש בצורה אחידה על התערובת הטבעונית ומכניסים להקפאה לשעתיים או עד שהיא קשיחה. ![]() 5. מוציאים מהתבנית, חותכים לחתיכות בגודל סביר (רוב הזמן יצא 16) ומי שרוצה יכול לקשט עם הקצפת :). ![]() דעה אישית: בכללי גלידת בצק עוגיות זו גלידת הבן וג'ריס הכי טעימה לדעתי (אולי יש עוד כמה אבל בשביל הסיקור הזה זה יהיה הכי טעים), הגלידה מתוקה וטעימה, הבצק עוגיות עצמו פריך וטעים וזה החלק האהוב עלי בגלידה, כל השילוב ביחד עם הבצק והגלידה יוצא ממש טעים, כל זה היה על בצק עוגיות רגיל ועכשיו נעבור לבצק עוגיות טבעוני!, אני מכיר מישהי טבעונית שאמרה שזו הגלידה האהובה עליה וזה ממש טעים לה ואפילו חברה שלה שלא טבעונית אלא ממש קרניבורית אוכלת בשר, (הלם שוק תדהמה), אמרה שזה ממש טעים והיא מעדיפה את הטבעוני על הרגיל, כמובן שזה לפי טעם ויש כאלו שפחות יתחברו לטעם אבל לפי דעתי כדאי לכל אחד לפחות לטעום :). תמונה: ![]() ![]() כל הכבוד! מצאת בצלצל! הבצלצל הבא שעליך לחפש הוא ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 12:39 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב זה פשוט וואו.
המתכון נראה טוב בטירוף נראלי אני הולכת להכין אותו. העיצוב מדיוק ומושך את העין וחוץ מהתמונה בסוף שלא כל כל עובדת לי, זה מושלם. כל הכבוד! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 15:13 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו איזה קול.
לא ידעתי שהם בכלל מפרסמים מתכונים שלהם. נראה שווה בטרוף. הסיקור מושקע ויפה. כל הכבוד. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2020, 15:18 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוסף ללינקיה.
![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |