![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 23 2021, 14:14 PM
|
||
![]() מוגל |
לא ניראה לי שהוא למד בהווגורסט נראה לי שהביאו אותו בזמן הקמת הווגורוסט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2021, 14:45 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה? הוא כאילו בן 1000? מה זאת אומרת? והוא לא קשור לשרת הקודם, אז לא יודע, אבל הוא לא בן אלף זה בטוח...
|
|
פורסם ב: Mar 23 2021, 14:49 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הוא לא בן משהו. כפי שאמרו כאן הוא רוח רועשת. אז יכול להיות שהוא חי 1000 שנה...
-------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2021, 16:01 PM
|
||
![]() מוגל |
הפלפאף כי הוא לא חכם לא אמיץ ולא יהיר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 13:22 PM
|
||
![]() מוגל |
סליתרין
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 14:59 PM
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
הוא לא ממש טוב לב אני אישית חושבת שהוא בסלית'רין כי הוא די ערמומי וחוץ מזה התכונות של סלית'רין הן לא יהירות -------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
|||||
|
פורסם ב: Aug 11 2021, 15:45 PM
|
||
![]() מוגל |
גריפינדור
כי יש לו אומץ לעשות לכולם מתיחות! (חוץ מלברון.. ) -------------------- תשמחו אחרים וישמחו אתכם_חפירות יתקבלו בשמחה_שלומות לכל חבריי הוואטפדיסטים! אני Mey-lin14 המקסימה והנהדרת_לשלוח ינשוף זה מקסים, רקחבל שהינשופה שלי שחכה לחזור🥲.
אני מחכה למכתב מבית הספר, אז מקבלים לפני ה1 בספטמבר נכון? יאיי! ✨️✨️✨️✨️נצנצים זה קסום✨️✨️✨️✨️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2021, 11:23 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל בטוח שלא רייבנקלו, והפלפאף בדרך כלל טובי לב אז כנראה גם לא...
או גריפינדור או סלית'רין. אבל גריפינדור משתמשים באומץ שלהם לדברים טובים, אז נראה לי שפיבס בסלית'רין. אין לדעת -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2021, 19:10 PM
|
||
![]() מוגל |
רק תרשו לי להוסיף, כמי שמכירה כמעט בעל פה את הספרים.
בספר הראשון, בזמן שלפני המיון אם אני לא טועה, הילדים מחכים בחדר צדדי שיקראו להם. פתאום מגיחות מהקיר רוחות הרפאים של הוגוורטס, והן באמצע דיון (שנקטע כשהם מגלים את הילדים שממתינים למיון). ממה שאני זוכרת, הם מתלבטים אם לא להעיף את פיבס מבצפר בגלל השם הרע שהוא מוציא לרוחות, למרות - וזו הנקודה שרציתי - הוא לא ממש רוח רגיל. כלומר - הוא כן ולא. לגבי איזה בית היה - אני לא חושבת שהוא אמיץ אלא חצוף חסר תקנה. כמי שמכירה מקרוב ילדים, ילדים חצופים הם לאו דווקא ילדים אמיצים. בדרך כלל לא. לכן גריפינדור לא מסתדר לי. סלית'רין מסתדר לי בול, לא בגלל שהוא רע, כי כמו שכתבו למעלה - לא כל הסלית'רינים מרושעים. (עיינו ערך אח של סיריוס, או סנייפ), אלא כי יש להם יחס רופף לחוקים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 18:22 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
האמת שלדעתי פיבס הוא דווקא ברייבינקלו.
הוא נורא חכם: הוא מאלתר שירים בשניות, הוא עושה תעלולים מאוד מתוחכמים ואף פעם לא מגרשים אותו מהוגוורטס! -------------------- ברוכים הבאים לחתימה שלי
מעיין$הארי פוטר$מחוננת$חנונית$דתיה$מוזרה רוב מי שיראה אותי יגיד דבר ראשון רייבינקלו דבר שני הוא יגיד הפלפאף דבר שלישי הוא יגיד גריפינדור אבל בלב ובנשמה, וגם מי שמכיר אותי לא בטוח ידע, אני סלית'רין!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 21:46 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף פעם לא חשבתי על זה, זה באמת כנראה סלי'תרין או שהוא לא באף בית
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 15:57 PM
|
||
![]() מוגל |
יכול להיות שהוא אחד מהקורבנות של הנחש ההוא
|
|
![]() |
||
![]() סקיב ![]() |
במחשבה הראשונה אמרתי טוב הוא בסליתרין הוא כל הזמן מציק לכולם (בעיקר לפילץ אבל לו כולם מציקים גם ככה) אבל אחרי שחשבתי על זה טיפה הבנתי שלא חייב שהוא יהיה בסליתרין הוא יכול להיות גם בגריפנדור בגלל התעוזה והנחישות שלו אני באמת לא יודע אבל אני מנחש שהוא בכול זאת בסליתריןמשזה לא דבר רע
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 23:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי או גריפינדור או הפלפאף. למרות שהפלפאף לא ממש נשמע הגיוני אבל יש לי תחושה כזאת
-------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2022, 17:08 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני חושבת שהוא בסליתרין
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |