![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 22:59 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חורף VS. קיץ / דיון שלום לכם משתמשים חמדמדים וכיף לראות שנכנסתם לדיון שלנו! כמו שבודאי שמתם לב החורף סוף סוף הגיע ואני מאושרת! הרי אין על החורף! אממ למה בעצם את כל כך אוהבת את החורף? שאלה טובה! קודם כל בחורף יש גשם וגשם זה דבר מבורך. יש גם שלג, ולמרות שאין אצלי שלג זה משמח אותי הרי במקומות אחרים יש. יש גם ברד, ניסתם פעם לקחת כוס לחכות שהיא תתמלא בברד ישר מהשמים לשים בתוכה תרכיז, ולשתות? אם לא, תנסו. בנוסף הבגדים של החורף כל כך יפים וחמודים, במיוחד הפיז'מות! וגם אין משהו יותר כיף מלחזור הביתה קפוא ולשתות מרק חם... עכשיו הבנתם למה אני אוהבת כל כך את החורף? הבנו... אבל מה עם הקיץ? את יודעת שיש אנשים שמעדיפים אותו, כן? למה זה? אכן יש אנשים כאלה, זה בגלל שבקיץ יש חופש מהלימודים, ובריכה וים. אפשר לעשות קניות בלי שהשקיות ירטבו, יש כאלה שמעדיפים בגדים של קיץ (על טעם וריח אין להתווכח) יש שמש שמחממת, אפשר לטייל בטבע, וגם הימים ארוכים יותר... טוב הבנו. אבל מה זה משנה אם חורף או קיץ? בטח שזה משנה! קודם כל בקיץ חם, בחורף קר. בקיץ הימים ארוכים יותר. בקיץ הכל יבש, בחורף רטוב. ועוד הרבה הבדלים. אז עכשיו, אחרי שהבנתם מה זה אומר קיץ, ומה אומר החורף. את מוכנים להתחיל בדיון? מצוין! אין שאלות מכוונות, פשוט כתבו מה העונה האהובה עליכם, ולמה. שימו לב שלכתוב רק 'קיץ' או 'חורף' נחשב ספאם. ![]() דיון פורה ומהנה ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 23:37 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מעדיפה חורף למרות שאחרי ההחלקה על המים שהייתה לי הרגע יש לי טינה רצינית כלפיו
יש גשם ומזא נעימי וכיף כזה אפילו שיש מורים שלא מסכימים לחלוץ נעליים ואתה כולך רטוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2020, 00:12 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב את שני הצדדים, יאי
קיץ - דבר ראשון חופש, אבל חמסין ויש זמן להיות עם חברים ומשפחה ובכללי הקיץ כיף יותר.... אבל- חורף - הדבר הכי כיף זה לצאת החוצה כשגשם וברד והכל קפוא ואז לחזור הביתה רועד מקור ולקפוץ למקלחת חמההההה (אל תנסו את זה בבית, שלא תצטננו) ואחרי זה לשתות תהההה (לא מרק), הכי כיף זה האפשרות ללבוש שכבה ועוד שכב הועוד שכבה ועוד שכבה עד שניים לך כשאתה נראה כמו דובי חמודדדד ובכללי החורף כיף יותר.... אבל- -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |