![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 9 2020, 20:29 PM
|
||||||||||||||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחזמר מאוד פוטרי: מסיימים שנה ![]() מחזמר מאוד פוטרי: מסיימים שנה הוא המחזמר השלישי והאחרון בסדרה המאוד פוטרית מאת סטארקיד הפקות. הוא מהווה פרודיה על ספרי וסרטי הארי פוטר והוא מבוסס בעיקר על הארי פוטר ואוצרות המוות, הארי פוטר וחדר הסודות והארי פוטר והנסיך חצוי הדם. בשונה משאר ההופעות של סטארקיד, מדובר בהקראה מתסריטים, שכן לא היה מספיק זמן לחזרות. ניתן לצפות במחזה ביוטיוב ממש בקישור הזה: https://www.youtube.com/watch?v=Jf_0ur5gZy8...MNdVkVqNazfebXk (מדובר בפלייליסט) נכון לכתיבת שורות אלה רק החלק הראשון מתורגם לעברית. 📙 שם: מחזמר מאוד פוטרי: מסיימים שנה \ A Very Potter Senior Year 📙 במאים: מאט וניק לנג 📙 מחזאים: מאט לנג, ניק לנג ובריאן הולדן 📙 תפאורה: קורי לובווויץ' 📙 מוזיקה: קלארק בקסטרסר, פירס סיברס וא' ג' הולמס 📙 ז'אנר ההצגה: פרודיה, פנטזיה 📙 דירוג: PG13- R (חלק מהקללות מצונזרות) 📙 שחקנים ודמויות: בוב ג'ולס- קריין דארן כריס- הארי פוטר ג'ואי ריכטר- רון וויזלי מרדית' סטפיין- הרמיוני גריינג'ר לורן לופז- דראקו מאלפוי אוונה לינץ'- לונה לאבגוד (כן, זאת השחקנית של לונה לאבגוד מהסרטים!) ניקולס ג'וזף שטראוס-מתט'יה- פנריר גרייבק ג'ו ווקר- וולדמורט א' ג' הולמס- גילדרוי לוקהרט 📙 שירים: Not Over Yet This Is The End Senior Year Wizard of The Year Always Dance When You Have To Go All The Way Home Get In My Mouth Tonight The School Is Mine When I Was I'm Just a Sidekick Everything Ends 📙 עלילה: המחזמר מסכם את הטרילוגיה המאוד פוטרית, ונפתח בכך שהארי וחבריו מצבא דמבלדור נלחמים באוכלי המוות שנשארו לאחר תבוסתו של וולדמורט, ובראשם גרייבק. נראה שזה הקרב האחרון, שלאחריו החבר'ה הטובים לא יצטרכו להתמודד עוד עם תומכי אדון האופל. זה בדיוק מה שמדאיג את הארי פוטר, שלא בטוח מה יעשה בחייו אחרי שיגמור את שנתו האחרונה בהוגוורטס אם לא יישארו לו נבלים לנצח אותם. למרבה המזל יש הסתבכות, שכן ג'יני וויזלי קיבלה במתנה יומן חשוד, ומתקפות מסתוריות מאיימות על עתיד הוגוורטס... בין לבין, הארי צריך להתמודד עם דרמות של בית הספר ולהתעמת עם יריבו דראקו מאלפוי, ואילו רון וויזלי צריך להתמודד עם ההערצה של הרמיוני לגילדרוי לוקהרט, שלא רק שהוא כל כך מעצבן אלא גם יכול להיות שהוא זומם משהו בעצמו. תמונות: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() חוות דעת: אני חייבת להודות, החלק האחרון בטרילוגיה המאוד פוטרית הוא לא מוצר מלוטש כמו קודמיו (אם אפשר לקרוא למסיבות של טרלול מכוון על הבמה מוצרים מלוטשים...) והוא היה יכול להיות יותר טוב אם היה יותר זמן לעשייתו, אבל בסופו של דבר אני שמחה שצפיתי גם בזה, כי הצגה שגרמה לי לצחוק ולחייך, לסלוח על זה שהחליפו את השחקנית של הרמיוני, להוסיף בדיחות פנימיות למאגר שלי, לגלות את האמת על המחבר (או שעלי לכתוב המחברים?) של סדרת ספרי הארי פוטר, וליהנות משירים שהם הטובים ביותר בסדרה הפוטרית, אם לא בכל סטארקיד (!Always, always dance)- אבל בעיקר אם מאזינים לגרסת הפסקול שבספוטיפיי- היא הצגה ששווה צפייה וגם צפייה חוזרת, ואני ממליצה לכם בחום לצפות בה, אם כי עדיף שתצפו במחזמר מאוד פוטרי ובהמשך מאוד פוטרי לפני כן. ציטוטים:
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |