האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור הצגה \\ מחזמר מאוד פוטרי: מסיימים שנה
פורסם ב: Nov 9 2020, 20:29 PM
צטט הודעה

ההאלהה בפנינו

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית מערכת הפאנפיקים
חרמשים: 10768
מגדר:female
משתמש מספר: 61382
חפצי המשתמש: צפה

מחזמר מאוד פוטרי: מסיימים שנה

User Posted Image

מחזמר מאוד פוטרי: מסיימים שנה הוא המחזמר השלישי והאחרון בסדרה המאוד פוטרית מאת סטארקיד הפקות. הוא מהווה פרודיה על ספרי וסרטי הארי פוטר והוא מבוסס בעיקר על הארי פוטר ואוצרות המוות, הארי פוטר וחדר הסודות והארי פוטר והנסיך חצוי הדם. בשונה משאר ההופעות של סטארקיד, מדובר בהקראה מתסריטים, שכן לא היה מספיק זמן לחזרות. ניתן לצפות במחזה ביוטיוב ממש בקישור הזה: https://www.youtube.com/watch?v=Jf_0ur5gZy8...MNdVkVqNazfebXk (מדובר בפלייליסט) נכון לכתיבת שורות אלה רק החלק הראשון מתורגם לעברית.

📙 שם: מחזמר מאוד פוטרי: מסיימים שנה \ A Very Potter Senior Year
📙 במאים: מאט וניק לנג
📙 מחזאים: מאט לנג, ניק לנג ובריאן הולדן
📙 תפאורה: קורי לובווויץ'
📙 מוזיקה: קלארק בקסטרסר, פירס סיברס וא' ג' הולמס
📙 ז'אנר ההצגה: פרודיה, פנטזיה
📙 דירוג: PG13- R (חלק מהקללות מצונזרות)
📙 שחקנים ודמויות: בוב ג'ולס- קריין
דארן כריס- הארי פוטר
ג'ואי ריכטר- רון וויזלי
מרדית' סטפיין- הרמיוני גריינג'ר
לורן לופז- דראקו מאלפוי
אוונה לינץ'- לונה לאבגוד (כן, זאת השחקנית של לונה לאבגוד מהסרטים!)
ניקולס ג'וזף שטראוס-מתט'יה- פנריר גרייבק
ג'ו ווקר- וולדמורט
א' ג' הולמס- גילדרוי לוקהרט
📙 שירים: Not Over Yet
This Is The End
Senior Year
Wizard of The Year
Always Dance
When You Have To Go All The Way Home
Get In My Mouth
Tonight The School Is Mine
When I Was
I'm Just a Sidekick
Everything Ends
📙 עלילה: המחזמר מסכם את הטרילוגיה המאוד פוטרית, ונפתח בכך שהארי וחבריו מצבא דמבלדור נלחמים באוכלי המוות שנשארו לאחר תבוסתו של וולדמורט, ובראשם גרייבק. נראה שזה הקרב האחרון, שלאחריו החבר'ה הטובים לא יצטרכו להתמודד עוד עם תומכי אדון האופל. זה בדיוק מה שמדאיג את הארי פוטר, שלא בטוח מה יעשה בחייו אחרי שיגמור את שנתו האחרונה בהוגוורטס אם לא יישארו לו נבלים לנצח אותם. למרבה המזל יש הסתבכות, שכן ג'יני וויזלי קיבלה במתנה יומן חשוד, ומתקפות מסתוריות מאיימות על עתיד הוגוורטס... בין לבין, הארי צריך להתמודד עם דרמות של בית הספר ולהתעמת עם יריבו דראקו מאלפוי, ואילו רון וויזלי צריך להתמודד עם ההערצה של הרמיוני לגילדרוי לוקהרט, שלא רק שהוא כל כך מעצבן אלא גם יכול להיות שהוא זומם משהו בעצמו.

תמונות:

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

חוות דעת:

אני חייבת להודות, החלק האחרון בטרילוגיה המאוד פוטרית הוא לא מוצר מלוטש כמו קודמיו (אם אפשר לקרוא למסיבות של טרלול מכוון על הבמה מוצרים מלוטשים...) והוא היה יכול להיות יותר טוב אם היה יותר זמן לעשייתו, אבל בסופו של דבר אני שמחה שצפיתי גם בזה, כי הצגה שגרמה לי לצחוק ולחייך, לסלוח על זה שהחליפו את השחקנית של הרמיוני, להוסיף בדיחות פנימיות למאגר שלי, לגלות את האמת על המחבר (או שעלי לכתוב המחברים?) של סדרת ספרי הארי פוטר, וליהנות משירים שהם הטובים ביותר בסדרה הפוטרית, אם לא בכל סטארקיד (!Always, always dance)- אבל בעיקר אם מאזינים לגרסת הפסקול שבספוטיפיי- היא הצגה ששווה צפייה וגם צפייה חוזרת, ואני ממליצה לכם בחום לצפות בה, אם כי עדיף שתצפו במחזמר מאוד פוטרי ובהמשך מאוד פוטרי לפני כן.

ציטוטים:

לונה: (בהתלהבות)מאני רוצה לראות את חדר המוות!

הרמיוני: טוב, אולי אני נראית שונה, אבל תתייחסו אלי כאילו אני אותה הרמיוני שאתם מכירים ואוהבים... (*פוסעת קדימה ומסתכלת על הקהל* וזה תקף גם לגבי כולכם! *קורצת*

עצרו במקום, בני *****! אנחנו הקוסמים השוטרים!

הארי: אני בטוח שזה מה שתעשה פרופסור מודי, או שבעצם עלי לומר... ברטי קראוץ'!
ברטי: לעזאזל, בסדר, *שולף רובה* כולם לא לזוז!

קינגסלי: (להארי) היית יכול להיות אחלה-שוטר-אלוהים-ישמור-איזה-שוטר-חתיכת-שוטר-קוסם

ברטי: (להארי)אם אדון האופל לא יכול לחיות לנצח, אז גם אתה לא יכול.
הארי: *מרביץ לו עם התסריט*

ג'יני: כן, רון, בנות לא רוצות מחמאות קיטשיות או שירים או מתנות בהפתעה.
קריין: בדיוק אז, הארי גולש אל תוך החדר פשוטו כמשמעו על גיטרה בצורת לב שמוחזקת למעלה על ידי עלי כותרת מכושפים של ורדים. אז הארי גולש אל המיטה ומסחרר את הגיטרה באוויר. הוא שר: ג'יני ג'יני ג'יני ג'יני, את מגניבה, את החברה שלי, אני אוהב אותך כל כך, את לוהטת יותר מכל החברות האחרות שאי פעם היו בעולם!
ג'יני: *מתלהבת ונרגשת בהגזמה*

--------------------

סאחים וחננות חייבים למות
(אופס אני שניהם)

פרק חדש!
בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא!

אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025