![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 10 2020, 14:35 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*אורי אישר אם לא ראיתם בתיאור אשכול היום הבינלאומי שלי פעילות היי לכם אנשים ואנשות! איזה כיף שבאתם לפעילות הבינלאומית שלנו! מה שלומכם? אז בטח אתם שואלים את עצמכם למה נכנסתם לקרוא עוד חפירה שלי שלא ייצא לכם ממנה כלום. אז תדחקו את השאלה הזאת לפינה ותקשיבו לי! כמו שאתם יודעים יש כמעט לכל דבר יום בינלאומי. יש יום הצ'יפס הבינלאומי, יום הטבעונים הבינלאומי ואפילו יום הרווק הסיני הבינלאומי! כאילו אכפת למישהו שבסין יש רווק. אז חשבתי לעצמי, למה אין יום יום השמחה הבינלאומי? זה יכול להיות אחלה יום! יום שבו בכל העולם עושים רק דברים משמחים, וככה ליום אחד, כולם יהיו שמחים ומאושרים! וכמובן שהוא יהיה בי"ד אדר, פורים! היום שבשבילי הוא הכי שמח! נכון שזה נחמד? אממ כן, זה נחמד. מה זה קשור אלינו? טוב, אז זה לא הוגן שרק אני אמציא לנו יום בינלאומי. מה איתכם? גם לכם מגיע, לא? מגיע, מגיע. מה צריך לעשות כדי להמציא גם ימים בינלאומיים? לא הרבה, רק ממלאים את הטופס הבא:
קל ונחמד, נכון? ולא שכחתי תגמול, הרי צריך לשחד מישהו כדי שיהיה באמת יום בינלאומי. על השתתפות בפעילות תקבלו 147 חרמשים בינלאומים! אז רוצו להשתתף! יש לכם שבוע בדיוק! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 10 2020, 14:56 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:
עומר, בצד היום:הבינלאומי שלי יום השופינג הבינלאומי התאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: 22 למרץ. כי זה היומולדת שלי ![]() מה יהיה ביום הבינלאומי שלי: הכלללללל בחינם. אה, וזה מהאינטרנט כדי שלא יהיו תורים. נגיד שיין, כל מי שמגדיר שהוא מישראל אז יהיו לו 100% הנחה. וכנל גם לאלי אקספרס, אמזון, ובקיצור לכל החנויות שיש להם אתר. הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים: -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2020, 15:41 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: נועםםם, בצד!
היום הבינלאומי שלי: יום האופטיקה התאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: 10.01 (בגלל שזה תאריך סימטרי, ובאופטיקה יש המון בימטריה) מה יהיה ביום הבינלאומי שלי: יהיו ברחוב תחנות עם ניסויים שונות על אופטיקה: על השבירה של האור, על מנסרות, על מראות ועוד דברים. ביום המיוחד הזה, זה גם ינואר, אז סביר להניח שירד גשם ואז תהיה קשת בענן (אם תהיה שמש) ואז, שוב, אופטיקה! הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים: מה עם רווקים אופטיים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2020, 15:45 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רחלי, סגולה
היום: יום הסגול הבינלאומי התאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: ט' בתמוז, כי זה שלושים ותשע ימים אחרי א' סיוון וסיוון מתחיל בס' ו"גול" זה 39 בגימטריה מה יהיה ביום הבינלאומי שלי: כמובן חגיגות של הצבע הסגול, וקישוטים סגולים הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים: הפעילחות סגלוה ![]() -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2020, 15:50 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: היום: יום הכסאות הכתומים הלא ריחניים התאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: החמישי במאי כי חמש נשמע כתום כזה מה יהיה ביום הבינלאומי שלי: אנשים יישבו בכסאות כתומים ולא ריחניים ויהיו מלא כסאות ריחניים וירוקים ולאנשים שלא מתנהגים יפה יביאו כיסאות כתומים וריחניים כדי להרוג אותם בגלל שזה לא אפשרי כסאות כתומים ריחניים הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2020, 16:51 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רינג, רינג
היום הבינלאומי שלי:יום היומנים התאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: יום מגניב כזה, נניח ה 11.11 כי ביום היומנים הכל מגניב. מה יהיה ביום הבינלאומי שלי: תהיה תחרות יומנים ומי שיהיה לו את היומן הכי יפה, מרגש לכתוב היטב יזכה ביומן בעל קטיפה רכה באיזה צבע שיבחר, ביום הזה כולם מספרים סודות אחד לשני כי זה כיף ומגניב והכל ביום הזה יהיה מגניב. הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים: יומן זה מגניב. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2020, 17:13 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: חנה, מעשן.
היום:הבינלאומי שלי יום בינלאומי למודעות לנערים/ות מתבגרים התאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: 05.03 סתם תקעתי תאריך רנדומלי. מה יהיה ביום הבינלאומי שלי: לפחות שורה וחצי- כל ההורים לנערים/ות מתבגרים יעזבו אותם בשקט, לא ידברו איתם שום מילה באותו יום ולא יעירו להם על שום דבר. באותו יום יהיה להם מותר לבכות כל הזמן ולהיות בטלפונים ולא לאכול אם לא בא להם בלי שההורים שלהם יציקו להם :) הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים: ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2020, 19:32 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם+ כינוי: היום:הבינלאומי שלי יום החוקיי מרפי הבין לאומיהתאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: שלוש באוקטובר, תאריך ההוצאה של חוקי המרפי של מיילו מה יהיה ביום הבינלאומי שלי: יהיה כלל כזה, שלעולם (אמור להיות כתוב כאן לכולם) יהיו חוקי מרפי ויהיה מישהו כמו סנטה קלאוס שינסה בכוונה לעשות חוקי מרפי בחסות לכולם ואף אחד לא מבין למה ביום הזה קורה לכולם חוקי מרפי. הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים:השתבש לי הקוד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2020, 16:49 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: עידו
היום הבינלאומי שלי: יום הרפרנסים הבינלאומי התאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: הרביעי בפברואר. מי שמבין, יבין (4.2) מה יהיה ביום הבינלאומי שלי: לפחות שורה וחצי ביום הזה מעריצים מכל רחבי הפאנדומים באשר הם ייתאחדו למפגשים שונים, בין אם צ'ט וירטואלי או כנס ענקי, ויחלקו בין חבריהם לפאנדום ציטוטים, קוספלייס ושחזורי סצנות למינהן. בנוסף, כל מי שיירשם לנטפליקס/ספוטיפיי באותו יום יקבל שנתיים חינם, כל הזמנת אקססוריז גיקי יהיה ב-50% הנחה ודיזינגוף סנטר יוכרז כמקדש אלילי בטקס מיוחד שיתרחש באותו יום. הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים: הללו את דיזינגוף סנטר. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2020, 14:09 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:עדי,הכינוי בצד היום:הבינלאומי שלי יום הדבילים התאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: 31 באוגוסט כדי שכל הטיפשים יחגגו לפני שהם נכנסים לשנת לימודים מעצבנת. הרגע בדקתי ו31 באוגוסט זה יום הנחמדות. טוב, הנחמדים יתנו הרגשה טובה לטיפשים. ובגלל שזה יום הנחמדות אפחד לא יצחק עלהטיפשים מה יהיה ביום הבינלאומי שלי: ז כמו שאמרתי הנחמדים יחגגו עם הדבילים. ובמקום לומר "איזה דביל אתה" כעלבון יואמרו:"איזה חכם אתה" ובאופן כללי כולם יוכלו להתנהג בטפשות. הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים:בלבלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2020, 19:45 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: אלה, ווספר
היום: יום הקלרינט הבינלאומי התאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: 26/3, מהסיבה שבעצם בחרתי את שנות הלידה של חמשת המלחינים לקלרינט האהובים עליי: וובר (1786), רוסיני (1792), שומאן (1810), מוצרט (1756) ומסאז'ה (1853). שנת הלידה הממוצאת שלהם היא טיפה מעל 1799. פירקתי את המספר הזה בצורה לא הגיונית ועשיתי 1+7+9+9 שזה 26. בחרתי את ה-26 במרץ כי מרץ הוא חודש הלידה שלי וזה אחלה חודש. מה יהיה ביום הבינלאומי שלי: ביום הקלרינט הבינלאומי ישמיעו את היצירות האהובות עליי שעליהן לא אפרט פה אבל אם תרצו תוכלו למצוא הכול מדי פעם בנו"ד. יהיו הרבה הופעות קלרינט של ג'וליאן בליס והאן קים ומרטין פרוסט, שהם האהובים עליי. יהיו גם Master Classes לכולם עם המורים הטובים ביותר לקלרינט. וכמובן הנחות על קלרינטים של חברת בופה שהם הכי טובים וגם הכי יקרים בערך. הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים: וואו התחכמתי פה הא -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2020, 20:49 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: אלכס/ Alex_Rain
היום הבינלאומי שלי: יום האנימה הבינלאומי התאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: השביעי לאפריל. האנימה האהובה עליי (attack on titan) פורסמה ביום זה. (האנימה, לא המנגה). מה יהיה ביום הבינלאומי שלי (לפחות שורה וחצי): אנשים ילבשו קוספליי של הדמות האהובה שלהם ויצפו כל היום באנימה. ביום הזה הפופים, המנגות ושאר מוצרי האנימה יהיו בהנחה. הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים: אני ממש אשמח אם מישהו או מישהי שכותבים פאנפיקים יבחרו בי להיות הבטא שלהם. ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2020, 22:24 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+ כינוי: דויד, בצד היום:יום המיינקראפט הבין לאומי התאריך של היום הבינלאומי שלי, ולמה: העשירי במאי כי זה היום שבו המשחק יצא מה יהיה ביום הבינלאומי שלי: כולם יכנסו לשרת מיינקראפט אחד וישחקו ביחד בכל מיני משחקים ושבוע שלם לאחר מכן יהיו חגיגות ובנוסף תחרות מיינקראפט גדולה שהמנצח יזכה בחבילת מיינקראפט כפרס הארות/ הערות/ שאלות/ רווקים סינים: מיינקראפט זה המשחק הכי טוב בעולם -------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2020, 01:17 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אלכס :)
לצערי ההסבר שלך על מה יהיה ביום הבינלאומי שלי קצר מידי וכרגע זה לא נחשב שהשתתפת בפעילות. מוזמן לערוך את ההודעה ולתקן. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2020, 14:14 PM
|
||
ננעל.
תגמולים ישלחו בקרוב. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |