![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 10:14 AM
|
||||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
החנות האהובה שרבוטיק! פונדק שלושת המטאטים! ביבר הקסמים! כבר כמעט שעתיים מתווכחות שלוש האחיות שלי על מהי החנות האהובה על כל אחד מתלמידי הוגוורטס! אף אחת מהן לא מסכימה עם השנייה, ואנחנו זקוקים למישהו שיעזור להן! שלום משתמשים יקרים! ברוכים הבאים לפעילות "החנות האהובה"! מה שלומכם היום? שלום גם לך יעל. מה את רוצה מאיתנו? ואוו. סך הכל שאלתי לשלומכם! אבל אם אין לכם זמן לפטפט- בואו ניגש ישר לעניין- כפי שבטח שמתם לב- שלוש האחיות שלי רבות כבר שעות על מה החנות האהובה על כל אחד מתלמידי הוגוורטס! הן מתווכחות ומתווכחות, ופתאום היה לי רעיון! בואו נבקש עזרה מהמשתמשים שכאן! אתם מסכימים? תלוי. מה המשימה? ממש פשוט! כל מה שעליכם לעשות הוא לבחור דמות מהוגוורטס- תלמיד, מורה או חיית פלא, ולכתוב מה החנות האהובה עליה מסמטת דיאגון או הוגסמיד! לדוגמה, החנות האהובה על רון תהיה פונדק שלושת המטאטים- כי הוא אוהב לאכול וגם כי הוא מאוהב בברמנית, מדאם רוזמרטה. והחנות האהובה על הרמיוני תהיה השרבוטיק- כי מוכרים שם עטים וציוד כתיבה- והיא חכמה ואוהבת לכתוב. אל תשכחו לכתוב חנות שבאמת קיימת בספרים! לא להמציא לי חנות לברווזים כחולים! אנחנו לא עושים כלום בלי תגמול- מה נקבל בתמורה? על השתתפות בפעילות תקבלו 100 חרמשים נוצצים היישר מהחנות! והפעילות תסתיים בעוד שבוע! מהרו להשתת... רגע! אין טופס? בוודאי שיש! לא שכחתי אותו בכלל!
בהצלחה! <//diviv -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 11:33 AM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעה, בצד
הדמות שבחרתי: האגריד מה החנות האהובה עליה ולמה: החנות האהובה על האגריד היא חנות השרביטים של אוליבנדר, כי הם מכירים טוב מאוד - חברים טובים - ויש להם הרבה על מה לדבר (תוך כדי שאוליבנדר מקשקש על השרביטים שהוא מכר בזמן האחרון). הערות\שאלות\שופינג זה דרך חיים: שופינגגגגג -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 12:29 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:
הדמות שבחרתי: מקלאגן מה החנות האהובה עליה ולמה: החנות של המטאטאים, כי הוא ממש אוהב קווידיץ' ובגלל שהוא ישמח לראות את השחקנים המקצועיים ולחשוב שהם הרבה פחות טובים ממנו ושהוא הכי טוב. והוא השומר המחליף של גריפינ. וגם כי זה נחמד, קווידיץ'אתם יודעים הערות\שאלות\שופינג זה דרך חיים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2020, 12:59 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:לונה לאבגוד 32
הדמות שבחרתי:פרד וג'ורג' וויזלי מה החנות האהובה עליה ולמה: חנות התעלולים של זונקו. כי הם אוהבים תעלולים, ומתיחות הם תמיד הופכים כל דבר למשעשע ומצחיק ומנצלים כל רגע לעשות מתיחות ותעלולים. הערות\שאלות\שופינג זה דרך חיים: -------------------- רייבנקלו! כי לונה לאבגוד איתנו!
רייבנקלו! כי פיליוס פליטיק שלנו! רייבנקלו! כי אנחנו הכי חכמים! רייבנקלו! תמיד אוהבים נשרים! רייבנקלו! אנחנו תמיד מנצחים! רייבנקלו! את צ'ו צאנג אוהבים! רייבנקלו! רייבנקלו! הבית הכי טוב שיש! רייבנקלו! רייבנקלו! אין לי אין לי המשך! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2020, 19:43 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רינג, רינג
הדמות שבחרתי: דמבלדור מה החנות האהובה עליה ולמה: הגלידריה של פלוריאן פורטסקיאו, מכיוון שלדמבלדור אין כל כך מזל עם סוכריות ברטי בוטס בכל הטעמים הוא ירצה ללכת לשם כי שם הוא יכול לבחור איזה טעם שהוא רוצה, הוא גם יכול לאמר לבעלים לבחור לו טעם טעים ולתת לו בלי שהוא יראה ואז זה יפתיע אותו הטעם שהבעלים של החנות בחר והוא עדיין יהיה מופץע ולא ידע למקרה שהוא לא ירצה. הערות\שאלות\שופינג זה דרך חיים: יאי, החנות הזו קיימת אבל, ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2020, 17:04 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי:מר קוסם
הדמות שבחרתי:הארי מה החנות האהובה עליה ולמה: החנות של המטאטים כי הוא אוהב קווידיץ' והוא המחפש בקבוצה של גריפינדור והוא בא ממשפחה של שחקני קווידיץ (אבא שלו היה מחפש) הערות\שאלות\שופינג זה דרך חיים: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2020, 17:31 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:אבישג, לברדור
הדמות שבחרתי:צ'ו צ'אנג מה החנות האהובה עליה ולמה: בית התה של מדאם פודיפוט. היא אוהבת דברים בקטע של זוגיות והחנות היא בדיוק בשביל זה. גם עם הארי היא הלכה דווקא לחנות הזאת ובדרך כלל בטח היא שמה. הערות\שאלות\שופינג זה דרך חיים: לא זה לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2020, 17:45 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מר קוסם,
בהסבר על הפעילות למעלה יש את הטופס, הוא בתוך מלבן שמעליו כתוב CODE, עושים למילים שבתוכו העתק הדבק לתגובה, ממלאים את הסעיפים ואחרי ששולחים התגובה נהיית צבעונית. :) -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2020, 20:31 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: דויד, בצד הדמות שבחרתי: סיריוס בלק מה החנות האהובה עליה ולמה: חנות התעלולים של זונקו טוב מי שצריך פירוט אני לא ממש יודע מה עובר עליו כאילו סיריוס וג'יימס היו ממש טובים בתעלולים ולא קשה לי לנחש שזה הייתה החנות האהובה עליהם . הערות\שאלות\שופינג זה דרך חיים: אין לי הערות -------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2020, 16:17 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ויינשטיין
הדמות שבחרתי: נוויל לונגבוטום מה החנות האהובה עליה ולמה: שורה וחצי לפחות חנות לצמחים נדירים, נוויל ממש טוב בתורת הצמחים ואהוב צמחים נדירים. הערות\שאלות\שופינג זה דרך חיים: -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2020, 16:48 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: שיר, shir shaul
הדמות שבחרתי: ג'יני וויזלי מה החנות האהובה עליה ולמה: שורה וחצי לפחות חנות ההוקוס מוקוס של האחים וויזלי, בגלל שזו החנות של האחים הגדולים שלה, והיא יכולה למצוא שם כל מיני דברים מצחיקים, או שימושיים כמו שיקוי אהבה, ואולי לקבל הנחות כי חברה של הארי פוטר שבשונה מהתייקרות המוצרים שהתאומים נותנים לבני משפחתם, להארי הם בטח נותנים הנחות. הערות\שאלות\שופינג זה דרך חיים: -------------------- נ.ב אם אתם רוצים לעשות מצווה ולתרום לנזקקים, אז אני אשמח לתרומות חרמשים :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2020, 01:31 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: חולת קווידיץ'
הדמות שבחרתי: אוליבר ווד מה החנות האהובה עליה ולמה: ציוד קוודיץ' מובחר, כי ווד מת על קווידיץ' והוא יכול למצוא שם את כל ציוד הקוודיץ' שהוא צריך/רוצה, נגיד כפפות מיוחדות (כי ווד משחק בתפקיד השומר) או דגמים חדשים של מטאטאים. הערות/שאלות/שופינג זה דרך חיים: כן/לא -------------------- אני לא כראמל, אבל הנה כמה פתגמים:
העננים הם צורות מישתנות. כל אחד רואה את העננים בצורה אחרת. כשבהיר כיף לצפות בעננים, אבל לפעמים יורד גשם חזק ואי אפשר להסתכל למעלה מבלי להירטב. העננים הם צורות מישתנות. וכך גם החיים. (מקורי) החוכמה האמיתית היא לדעת שאנחנו לא יודעים כלום. (לא זוכרת אעדכן) רק כשמגיע הקיץ אתה קולט כמה כיף לרוץ הביתה בגשם. (מקורי) ספר הוא מתנה שאפשר לפתוח שוב ושוב. (סטימצקי) תאמר מיאו והזמן יעשה את שלו. (כראמל) אל תבכו על העבר, הדמעות יפריעו לכם לראות את העתיד. (מישהי מהאתר שאני לא זוכרת את השם משתמש שלה והיו לה פתגמים מהממים בחתימה אז השתמשתי בכמה מהם, אם את רואה את זה תגיבי לי ואני אתן לך קרדיט) אל תיתנו לעולם לשנות את החיוך שלכם, תנו לחיוך שלכם לשנות את העולם. (כנל) אז ככה מתה החירות - במחיאות כפיים סוערות (זה אומנם לא פתגם אבל אני פשוט אוהבת את הציטוט הזה) (מלחמת הכוכבים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2020, 11:04 AM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על ההשתתפות, ננעל
![]() -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |